Edwina Sponza: İbrahim ve Demet'i Boşatacağım
Magazin ve spor dünyasına bomba gibi düşün İbrahim-Demet Kutluay ayrılığını ortaya çıkaran Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurtbu kez ayrılığa sebep olan Edwina Sponza'nın konu hakkındaki açıklamalarını kaleme aldı.
İşte Cankurt'un kaleme aldığı yazı;
"11 yıllık evliliklerinin bitmek üzere olduğunu tüm Türkiye'nin benim haberim ile öğrendiği İbrahim- Demet Kutluay cephesinden yeni bilgiler edindim.
BELGELERİ SPONZA GÖNDERMİŞ
Geçen cuma avukatı Aslı Hatemi aracılığıyla eşi İbrahim Kutluay'a boşanma davası açan ve elinde ihanetin belgesi olduğunu söyleyen Demet Kutluay, bu belgeleri toplamak için çok da çaba sarf etmemiş. Çünkü tüm belgeleri, İbrahim Kutluay ile uzun süre aşk yaşadığı iddia edilen sosyetenin ünlü ismi Edwina Sponza'nın gönderdiği söyleniyor!

MESAJLAR HASTANELİK ETMİŞ
11 ay önce ihaneti öğrenen ve kendisine yalvaran eşi İbrahim Kutluay'ı affedip evliliğini sürdüren Demet Kutluay'ın, Edwina Sponza yüzünden iki kez hastaneye kaldırıldığını öğrendim.
"BEN BOŞANDIM, ONLARI DA BOŞATACAĞIM"
Edwina Sponza'nın, "Ben boşandım, onları da boşatacağım" diyerek Demet Kutluay'ın telefonuna birçok fotoğraf ve mesaj attığı iddia ediliyor. Sponza'nın mesajlarında 'Sen kocanı affettin ama bizim ilişkimiz halen sürüyor' yazdığı da kulağıma gelen dedikodular arasında. En son geçen ay bir mektupla birlikte gelen paket de zaten bardağı taşıran son damla olmuş ve Demet Kutluay, boşanmaya karar vermişti.

DELİLLERİ PAKETLE GÖNDERDİ
Edwina Sponza'nın gönderdiği iddia edilen paketle birlikte Demet Kutluay, üçüncü kez hastanelik olmuş. Paketin içinden çıkan eşyaların üstünde, "İbrahim bana bunu bu tarihte aldı. Bunu birlikte çıktığımız şu tatilde giydim" şeklinde notlar varmış.

SPONZA'YA DA DAVA AÇACAK
Eşinin sevgilisi sayesinde hiç yorulmadan dava dilekçesine ekleyecek delillere sahip olanDemet Kutluay, Edwina Sponza'ya da taciz, zina ve ikinci kadın davası açmaya hazırlanıyormuş. İbrahim- Demet Kutluay'ın boşanma süreci, epey bir süre daha Türkiyegündemini meşgul edecek gibi görünüyor."