DOSSO Dossi Fashion Show, 9 Ocak'ta dünyaca ünlü top model Miranda Kerr ve megastar Tarkan ile kapılarını açacak.
İlki 9 yıl önce gerçekleştirilen ve farklı bir fuar organizasyonu olan Dosso Dossi Fashion Show, müşterilerine bir hafta tatil imkanı sunuyor ve alışveriş yapmalarını sağlıyor. İş ve tatili birleştirerek sektörde farklı bir yere sahip olan organizasyon, 2014 yılına yine Antalya'da görkemli bir açılış ile girmeyi hedefliyor. Önceki yıllarda dünyaca ünlü Adriana Lima, Erin Heatherton ve Anna Chapman gibi isimlerin katıldığı Dosso Dosso Fashion Show, bu yıl 8- 14 Ocak tarihleri arasında yine Antalya Expo Center'de yapılacak.
Dosso Dossi'nin 2012 yılı Haziran ayında düzenlediği etkinliğe gelmesi beklenen ve son anda programını iptal eden top model Miranda Kerr, 9 Ocak'ta Expo Center'da düzenlenecek açılış defilesinde podyuma çıkacak. Megastar Tarkan ise aynı gece düzenlenecek partide sahneye çıkarak şarkılarını seslendirecek.
Dosso Dossi Fashion Show'un defile, organizasyon ve haberlerinin yer aldığı resmi internet sayfasında da Miranda Kerr ve Tarkan için özel sayfa yapıldı. İki ünlü isim için ayrı ayrı tanıtım linki hazırlandı.