Yılın düğününe geri sayım başladı. 21 Mayıs olarak belirledikleri nikah tarihlerini kandile denk geldiği için 14 Mayıs'a çekenSinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun düğün töreni, merakla bekleniyor. Türk magazin basını tarafından yakından takip edilecek Cunda'daki düğün için yabancı basın da harekete geçti. İmirzalıoğlu'nun geniş hayran kitlesine sahip olduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan 'MBC4' kanalı ile tüm dünyada yayınlanan 'BBC Entertainment' kanalı, 14 Mayıs'ta Cunda'ya bir muhabir ile bir de kameramanını yolluyor.

ESNAF DA UMUTLA BEKLİYOR

Yine 'Karadayı' dizisinin reyting rekorları kırdığı Yunanistan'dan da 'My TV' ile dergiler de birer muhabirleriyle düğünü takip edecek. Yaklaşık 1 ay sonra Cunda'da yaşanacak Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu zirvesi, esnafı da şimdiden oldukça heyecanlandırdı. İmirzalıoğlu'nun kendi ile Kobal'ın ailesi ve dostları için 3 oteli tamamen kapattığı Cunda'daki esnaf, ünlü simaların da katılacağı düğün töreninden oldukça umutlu. Bölgedeki birçok otel ile restaurant, 14-16 Mayıs arasında yüzde yüz doluluk oranı beklediklerini söylüyor.

SİNEM TİTİZLİKLE İLGİLENİYOR

Kenan İmirzalıoğlu, yeni proje görüşmeleri için daha çok İstanbul'da kalırken düğün hazırlıklarıyla Sinem Kobal ilgileniyor. Kobal, yakın dostları ve annesiyle sık sık Cunda'ya gidiyor.