Karagül’ün Kenan’ı Saruhan Hünel, gazeteci sevgilisi Eda Sönmez’e Pascal Nouma ile fotoğraf çekildiği ve sosyal medyadan paylaştığı için şiddet uygulamıştı. Karagül dizisinin yapımcısı Şükrü Avşar bu nedenle Saruhan Hünel’i diziden çıkarmayı düşünüyor.


Karagül’ün Kenan’ı Saruhan Hünel, sevgilisi gazeteci Edda Sönmez’i Pascal Nouma ile fotoğraf çekildiği gerekçesiyle darp etmiş, Olaya ilişkin savcıya ifade veren Edda Sönmez, ünlü oyuncudan korunmak için uzaklaştırma kararı verilmesini talep etmişti.

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda gelerek 6 aylık ilişkileri içerisinde 5 kez şiddete uğradığını belirten Edda Sönmez, ilişkilerini noktaladığı Saruhan Hünel hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Saruhan Hünel’in önce telefonla kendisine hakaretler edip ardından da Üsküdar’daki evinde kendisini darp ettiğini iddia eden Edda Sönmez, "Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi" şeklinde ifade vermişti.

Sevgilisi Eda Sönmez’i dövdüğü için hakkında soruşturma başlatılan ‘Karagül’ün ‘Kenan’ı Hünel’in diziden kovulması için sosyal medyada kampanya başlatıldı.