18 yıldır birlikte olan çift Sertab Erener ve Demir Demirkan'dan ayrılık haberi geldi. Demir Demirkan konuyla ilgili açıklamalarda bulunurken, Sertab Erener'in bu durumdan sonradan haberi olduğu iddia ediliyor.

BİRLİKTE BİRÇOK İŞ YAPTILAR
 
Sertab Erener, bu ilişkiye başladığı 1996'da ilk iki albümü "Sakin Ol" ve "Lal"i yeni yayınlamıştı. 1995'te Kral TV En İyi Pop Kadın Sanatçı Ödülü'nü almıştı. Sertab pop müzikte patlamıştı ama daha yolun başındaydı. Demir Demirkan ise daha 24 yaşında Pentagram grubunun gitaristiydi. Sonra çift 18 yıl süren bir beraberlik yaşadı. Birlikte şarkılar, albümler yaptılar, sayısız konser verdiler.
 
RESMİ EVLİLİK OLMADIĞI İÇİN MAL PAYLAŞIMI KONUŞULMUYOR
 
Eurovision birinciliği gibi büyük bir başarıya birlikte imza attılar. Bu 18 yıl içinde de müzikten belli bir birikim yaptılar. Ancak ortada birlikte kazanılmış bir birikim, birlikte inşa edilmiş 18 yıllık bir ilişki var. Her boşanma davasında çiftlerin mal paylaşımları, nafaka talepleri gündeme geliyor.Sertab Erener ve Demir Demirkan'ın resmi bir evliliği olmadığı için bu konu konuşulmuyor.
 
"MEDENİ ŞEKİLDE ÇÖZERİZ"
 
Demir Demirkan, 18 yıllık ilişkinin ardından yollarını ayırdığı sevgilisi ve ortağı Sertab Erener'le aralarındaki mal paylaşımının nasıl olacağı sorusuna "Bu bizim aramızdaki en önemsiz mesele. Gayet medeni şekilde çözeriz" yanıtını verdi. Erener'le görüşmeye devam ettiklerini söyleyen Demirkan, "Aramızda kavga dövüş yok. Halen görüşüyoruz, görüşmeye de devam edeceğiz" dedi.
 
"BAŞKA BİRİ YOK"
 
Ünlü müzisyen, Erener'i Taksim'de birlikte görüntülendiği reklamcı güzelle aldattığı iddiası için ise şunları söyledi: "Benim yanımda bir gün reklamcı, bir gün sigortacı olur. O zaman da 'sigortacı sevgili mi' yazacaklar? Toplum olarak dramayı seviyoruz. Ayrılıklarda böyle aldatma gibi durumlar olunca olay daha dramatik hale geliyor ya, herkes için daha güzel bir malzeme oluyor. O yüzden olaya hemen başka bir kadın ekleniyor."
 
MAL VARLIKLARI
 
Müzik ve gayrimenkul alanında toplam 5 şirketi bulunan Sertab Erener ile Demir Demirkan ayrıca Dozer isimli bir stüdyonun sahibi. Müzik çalışmaları için gittikleri Amerika'da kiralık bir evde yaşayan çiftin biri Muğla-Bodrum'da, diğeri İstanbul'da olmak üzere iki evleri var. Erener ve Demirkan'ın mal varlıkları arasında bir tekne ile otomobiller de bulunuyor.
 
"BU KONUYLA GÜNDEMDE OLMAK İSTEMİYORUM"
 
Demir Demirkan, özel hayatıyla gündeme gelmekten rahatsız olduğunu söyledi: "Ben yeni albümümle meşgulüm. Bu konularla ilgilenmek istemiyorum. Sadece işimle uğraşmak istiyorum."