- SANATÇI Demet Akbağ, Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi’nde çekimleri süren ve bir televizyon kanalında yayınlanan 'Sevdaluk' dizisi için 2.5 aydır bölgede bulunduğunu belirterek, "Artık Rizeli sayılırım" dedi.
Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Rize Şubesi’nin polis evinde düzenlediği yemeğe katılan Demet Akbağ, PEKAY Başkanı Rize Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice’nin eşi Ayşe Yenice ile Rize Valisi Nurullah Çakır’ın eşi Cemile Çakır, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsmet Cansaran’ın eşi Elif Aşkın Cansaran ve polis eşleri ile sohbet etti. PEKAY Başkanı Ayşe Yenice, iki yıl önce polis teşkilatı mensuplarının eşlerinin kurduğu derneğin polis ailelerine yönelik çeşitli faaliyetler yürüttüğünü belirterek, "Kalbinizle verdiğiniz her şey bir gün size geri dönecektir" dedi.
Yemekte konuşan oyuncu Demet Akbağ da derneğin çok kıymetli ve değerli bir iş yaptığını belirterek şunları söyledi:
"Bu yüzden hem sizlerle olmak hem de sizlere destek olmak istedim. Biz de iki buçuk aydır Rize’deyiz. Artık Rizeli sayılırım. Rize cennetten bir köşe. Çok da benimsedik; evimiz gibi. Çekimlerden sonra kimse buradan ayrılmak istemiyor. Misafirperver insanların arasında olmaktan mutluyuz. Biz bu coğrafyayı çok sevdik. 5 şiş ile çorap örmeyi, mıhlama yapmayı öğrendim. Lahana da sardım mı bir dahaki yemeğe onları da getiririm."
PEKAY Başkanı Ayşe Yenice, Demet Akbağ'a polis eşlerine verdiği destekten dolayı plaket verdi.