Damat Adayından Kan Donduran İtiraf: Gelin Adayı Çocuk Aldırdı
FOX TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programına katılan damat adaylarından Ahmet'in son videosunda anlattıkları kan dondurdu.
Kapalı bir gelin adayının kendisi ile birlikteyken ekipteki başka bir kişiden hamile kaldığını ve çocuğu aldırdığını öne süren Ahmet, "Bana talip olan ve bana aşık olduğuna inandığım kapalı bayan orada çalışanlardan biriyle olmuş ve çocuk aldırmış. Kimden diye sordum söylemedi, o gece yanında oldum. Hastanede yalnız bırakmadım. Çocukla benim alakam yok. Sonra zaten programa çıkıp her şeyden dolayı benden özür diledi" şeklinde konuştu.
İşte damat adayının kan donduran iddiaları;

"Zuhal Topal'la programında yorumcuydum. Para olayı doğru. Benim aldığım para onlarınkinin yanında hiç kalıyor. Orada insanlara her şey yapılıyor. Mesela psikolojisi bozuk diye insanları tatile gönderiyorlar. Bana talip olan ve bana aşık olduğuna inandığım kapalı bayan orada çalışanlardan biriyle olmuş ve çocuk aldırmış. Kimden diye sordum söylemedi, o gece yanında oldum. Hastanede yalnız bırakmadım.
"ÇOCUKLA BENİM ALAKAM YOK"
Çocukla benim alakam yok. Sonra zaten programa çıkıp her şeyden dolayı özür diledi benden. İşte oradaki her şey sözünden kastı buydu. Yaşananlar üzerine ekiple konuştum. 'Siz nasıl güvenilir bir programsınız? O kadının orada olmaması lazım.' dedim. Ama hala orada. Bin küsür lira telefon borcu varmış onu ödediler geçenlerde hatta...
"DEVLET BÜYÜKLERİNİN EL ATMASI GEREK"
Devlet büyüklerinin bu işe el atması gerekiyor. Ne örf, ne adet kaldı. Ben yalancıysam hesabını veririm. Onlar güçlü. Ekipten biri avukatların çok güçlü olduğunu vs. söylüyor. Ben olmasam, halk olmasa nasıl güçlü olacaksınız? Siz para veriyorsunuz diye kimseyi aşağılayamazsınız. Ne sanıyorsunuz kendinizi? Kimsiniz siz ya?"