'Coşkun Sabah'ın başka bir evi varmış'

Şarkıcı Coşkun Sabah'a boşanma davası açan Ceyda Sabah, Kanal D'de yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programına çarpıcı açıklamalar yaptı.
Ceyda Sabah, "İhanet iddiaları doğru. Olmasa neden böyle şeyler çıksın? Mesajların içeriği önemli. Coşkun Bey’in ikinci telefonunda yer alan mesajlardan bir adrese ulaştım. Bu adrese gittiğimde tapusunun Coşkun Bey’e ait olduğunu öğrendim. 2010 yılında almış, az bir zaman değil. 30 Kasım’da haberim oldu. 19 yıllık yuvamı yıkmak istemem, ama bu bardağı taşıran son damla oldu. Bunu kabul edemeyeceğim. Coşkun Bey bunu yaptığına göre sonunu da düşünmesi gerekirdi. Hiçbir şey gizli kalmaz" ifadelerini kullandı.

GİDECEK BİRİ VARSA O DA COŞKUN BEY"
Evi terk etmesi gereken kişinin Coşkun Sabah olduğunu vurgulayan Ceyda Sabah, "Hayırlısı olsun. Yarı ömrüm Coşkun Bey'le geçti. İlk günkü durum neyse benim ciddiyetim aynı şekilde devam ediyor. Aynı evde yaşıyoruz. Boşanma davası açmam demek, iki çocuğumla alıp başımı gitmem demek değil. Gitsem bile ben iki çocuğuma bu standartları sağlayabilecek maddi güçte değilim. Gidecek biri varsa o da Coşkun Bey’dir. O da gitmiyorsa onu eve almamazlık gibi bir şey yapamam. Bana '19 yılda sana bir şey yapmak zorunda değilim' dedi bana. Ben de zaten hiçbir zaman ‘bana şunu yap, bunu yap’ diye talepte bulunmadım. Sadece düğün hediyesi olarak bir araba almıştı. Onu da şirketin üstüne yaptı. Onun benim olmasını isterdim. Benim için özel bir anlamı olduğu için isterdim. Bunu da uygun görmedi, canı sağ olsun" şeklinde konuştu.
'SESSİZ SEDASIZ BU İŞİ HALLEDELİM' TEKLİFİ
Coşkun Sabah'ın sunduğu alternatifleri kabul etmediğini vurgulayan Ceyda Hanım, "Dava açmadan önce bu işi anlaşarak bitirmeyi önermiştim. ‘Basına yansımasın, sessiz sedasız bu işi halledelim’ demiştim. Bazı takım alternatifler de sunmuştum. Orada iki tane ev var aslında. Kış bahçesi ile bağlı iki tane evimiz var. Bir evde eşyalar var depo olarak kullanıyoruz. ‘Birinde biz oturabiliriz’ dedim. 19 yıl sonra yeni bir hayata başlayacağız, farklı bir hayat. Buna yumuşak bir geçiş olsun diye ‘Bahçeyi bölelim. Ben çocuklarımla yanda otururum’ dedim. Kendisi de her zaman çocuklarını ve beni sevdiğini söylüyor ya, böylece ayrılmamış olurlar çocukları her gün görebilir diye düşündüm. Buna da sıcak bakmadı" dedi.