Ceyda Düvenci'nin Kızı Yürüyebilecek
Güzel oyuncu Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak ve kızı Melisa ile birlikte Amerika'da.Ceyda Düvenci daha önce televizyon karşısında ağlayarak kızı için dua istemişti. Serebral Palsi CP hastası kızını terapiye götüren Düvenci'ye eşi Bülent Şakrak da eşlik etti. Düvenci kızı Melisa'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu sosyal medya hesabından paylaştı.
BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ
Oyuncu Ceyda Düvenci, doğduktan bir gün sonra beyin kanaması geçiren CP (Selebral Palsi) hastası kızı Melisa'nın tedavisi için eşi Bülent Şakrak ile geçen ay ABD'ye gitti. Dün kızının yürüme terapisinden fotoğraf paylaşan Düvenci altına şu notu düştü:


BAĞIMSIZ YÜRÜYEBİLMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
"İşte canımız terapistimiz Nancy Neiditz'le buluştuk. Damarest'te evindeyiz. Haftada 4 gün gelicez buraya. Yaz okulu toplantımız yarın. Eğer okul da olursa okuldan sonra 4 gün terapimiz var. Bu 2. Dersimiz. Bugün Nancy Melisa ile bir konuşma yaptı dersten önce. 'Artık büyüdün ve abla dersi yapıcaz konsantre olucaz ve bağımsız yürüyebilmek için hazırlanıcaz. Denge çalışıcaz ve bu çok büyük bir efor hazır mısın? ' dedi. Balköpüğüm de 'of course' (tabii ki) diye cevapladı. harika bir ders yaptık