Saffet YENİGÜN/KEMER (Antalya), () - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde düzenlenen 11'inci Altın Nar Festivali'nde konser veren pop şarkıcısı Mustafa Ceceli, ailesiyle bir hafta tatil yaptığını belirterek, "Bebekli tatil yapmak çok zormuş. Bu yılki tatil hakkımı doldurdum" dedi. Sanatçı, yakında çıkacak 3'üncü albümünde ise ünlü bir yabancı sanatçıyla düet yaptığını söyledi.
Kemer'de düzenlenen Altın Nar Festivali'nin ikinci gününde Mustafa Ceceli konser verdi. Kemer Festival Alanı'ndaki konser öncesinde illüzyonist Aref Ghafouri gösteri yaptı. Gösterileriyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Aref, özellikle miniklerin ilgisini topladı. Sinevizyon eşliğinde farklı gösteriler de sunan Aref, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı. İllüzyon gösterisinin ardından ise sahneye pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli çıktı.
Konser öncesinde konuşan Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, "Gençler sizi terletecek. Çok ateşli seyircimiz var. Festivalimizin 11'inci yılına girdik. Biz, sanatı, sanatçıyı ve halkı birbiriyle buluşturan özel bir festival yapıyoruz. Festivali bir haftaya çıkarıp, içerisini sanat etkinlikleriyle değiştirip daha büyük bir festivali sizlerle beraber paylaşacağız" dedi.
'SÜRPRİZ YAPACAĞIM'
Mustafa Ceceli ise albüm hazırlıkları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Yakında çıkacak 3'üncü albümün çalışmalarının sürdüğünü anlatan Ceceli, yabancı bir sanatçıyla düet yaptıklarını söyledi. Bir hafta içerisinde sürpriz bir açıklama yapacağını vurgulayan Ceceli, "Kısa sürede bilgi vereceğim. Beklediğimize değecek. Yabancı bir sanatçıyla düet yaptık. Çalışmalarımız güzel bir şekilde ilerliyor" diye konuştu.
'BEBEKLİ TATİL KOLAY DEĞİL'
Bu yıl sadece bir hafta tatil yapabildiğini belirten Ceceli, "Tatil hakkımı bitirdim. Ailemle beraber bir hafta tatil yaptık. Bebekli tatil kolay değilmiş" dedi. 21 Haziran'da özel bir televizyon kanalında yayınlanacak yarışma programı 'O Ses Türkiye'nin çocuklarla ilgili projesinde yer alacağını da vurgulayan Ceceli, sosyal medyadaki hayran kitlesinin kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade etti. Mustafa Ceceli, "Tek başına şarkı söylemek değil, hep beraber söylemek güzel. Bütün hayranlarıma teşekkür ediyorum. Sosyal medyaya atılan yorumları okuyorum" dedi.
Mustafa Ceceli açıklamalarının ardından konserine 'Es' şarkısıyla başladı. Sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Ceceli, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Büyük bir coşkuya sahne olan konserin sonunda Ceceli'ye, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Türk bayrağı ve altın rengine boyanmış nar hediye etti.

FOTOĞRAFLI