Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, 2 aydır sosyetenin gözde isimlerinden ve ayrıca spor spikerliği de yapan Diyar Onar'la aşk yaşıyor
Bir süredir esmer bir güzelle birlikte olduğu konuşulan Çağatay Ulusoy'un aşkı ortaya çıktı. Emirgan'daki bir mekanda sosyetik bir güzelle yakınlaştığı konuşulan ünlü oyuncunun Diyar Onar'la birlikte olduğu öğrenildi.
Ünlü kadınların gözdesi olan ve eğlendiği mekanda kendisine gelen tanışma tekliflerini geri çeviren Ulusoy, iddialara göre 2 aydır Onar'la aşk yaşıyor.
HESAPLARINI KAPATTI
Şimdilik ilişkilerini herkesten saklayan ikili, kimselere görünmemek için de gündüzleri değil geceleri buluşuyor. Sık sık Emirgan'daki tanıştıkları mekanda Ulusoy'la bir araya gelen Onar, bu bomba aşkın ortaya çıkmaması için ise önlem almayı ihmal etmedi. Güzel sosyetik, yakışıklı oyuncuyla aşkının duyulmaması için de jet hızıyla sosyal medya hesaplarını kapattı.

MODAYA UYDULARAdı yıllar önce Serenay Sarıkaya ve daha sonra da Amerikalı genç model Taylor Marie Hill'le anılan Çağatay Ulusoy ise bir röportajındaki şu sözleriyle de Diyar Onar'ı tarif eder gibiydi: "Esmer kızlardan hoşlanıyorum. Çok uzun boylu olmayacak. Gözleri anlamlı bakmalı ve büyük olmalı…" Bu arada Çağatay Ulusoy'la Diyar Onar'ın patlayan bu aşk bombasıyla sosyetik güzel ve yakışıklı oyuncu aşkına da bir yenisi eklenmiş oldu. İdil Fıratile Engin Öztürk, Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan; bu ilişkilere en büyük örnek.

BİLKENT MEZUNU SOSYETİKBilkent Üniversitesi Ekonomi mezunu olan Diyar Onar'ın adı bir dönem Arda Turan'la anılmıştı. Ünlü futbolcunun daha sonra bir süre spor spikerliği de yapan Onar'la değil yakın dostu Aslıhan Doğan'la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.


Çağatay Ulusoy, Diyar Onar'la Aşk Yaşıyor