Recai GÜLER/ BURSA, () - BURSA’da 53'üncü Uluslararası Bursa Festivali'nde konser veren Murat Boz, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ve Türkiye'nin en uzun soluklu organizasyonu olan '53. Uluslararası Bursa Festivali'nde Murat Boz fırtınası esti. Pop müziği şarkıcısı Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konserde, yeni ve eski albümlerinden şarkılar seslendirdi. Bursa'da hayranlarının gönlünü en güzel şarkılarıyla fetheden Murat Boz, eğlenceli sahne performansı da ilgi odağı oldu.
ÖZEL REPERTUAR
Bursa'da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Boz, özel repertuarıyla sevenlerini tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Bursa'da yoğun ilgiyle karşılayan ve sanat yaşamının en güzel anlarından birini yaşayan sanatçı, 2 saati aşkın konserde coşkulu bir festival akşamına adını yazdırdı. Üç bini aşkın hayranının izlediği konserin sonunda alkışlarla ödüllendirilen Murat Boz’un hareketli şarkılarında sevenleri de bol bol dans etti.
Bilet bulamayan Murat Boz hayranları ise konseri dışardan dinlemek zorunda kaldı. Bursa halkını çok sevdiğini söyleyen Muat Boz, "Bursa'ya en son geçen sene gelmiştim. Ama bir sene uzun geliyor. Buraya hafta da bir gün gelmem lazım. Kabul eder misiniz?" diyerek Açıkhava'da alkış tufanı koptu. Sahne performansıyla gönülleri feth eden Murat Boz, muhteşem konserini 'Özledim' adlı şarkısı ile tamamladı.

FOTOĞRAFLI