ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, 2009'da geçirdiği trafik kazasında sağ bacağı kopan, hastanede 200 gün süren yaşam mücadelesini kazanarak 'biyonik kız' diye anılmaya başlanan ve 'O Ses Türkiye' yarışmasında büyük başarı gösteren şarkıcı- manken Çiğdem Yüce, kazadan sonra yarışma dışındaki ilk sahnesine Antalya'da Sevgililer Günü'nde çıkacak.
Şarkıcı ve model 30 yaşındaki Çiğdem Yüce, Alanya'da 14 Ekim 2009'da nişanlısı Alper Bezci'nin kullandığı otomobilin takla atması sonucu ağır yaralandı. Vücudunda 19 kırık oluşan ve sağ bacağı diz kapağının üzerinden kopan Çiğdem Yüce, Antalya ve Ankara'daki hastanelerde 200 gün verdiği yaşam savaşını kazandı. Birçok ameliyat geçiren Yüce, Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde uzun süren bir tedavinin ardından, yurtdışından getirilen sensörlü ve multi işlemcili protez bacağıyla yeniden yürümeye başladı. Tedavisi tamamlanarak Antalya'ya dönen Çiğdem Yüce, ikinci mutluluğu ise gelinlik giyerek yaşadı.
KAZA YAPTIĞI NİŞANLISIYLA EVLENDİ
Yaşaması bir mucize olarak görülen Çiğdem Yüce, daha sonra birlikte kazadan kurtulduğu nişanlısı Alper Bezci ile evlendi. Düğünün yaklaşık 1 yıl sonrasında da biyonik kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Evlilik ve sonrasında 'Kutsal Haktan' adını verdikleri bebekle acıları geride bırakmaya başlayan Çiğdem Yüce, geçen aylarda Star TV ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'O Ses Türkiye' yarışması için Antalya'da düzenlenen elemelere katıldı. Elemeleri geçerek, Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise ve Athena'dan Gökhan Özoğuz'un jüri üyeliğini yaptığı yarışmaya katılan Yüce, burada yarı finale kadar yükselerek büyük başarı elde etti. O Ses Türkiye ile büyük beğeni toplayan Çiğdem Yüce, elim kazadan 5 yıl sonra ilk kez yarışma dışındaki sahnesini yine Antalya'da alacak.
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE
Çiğdem Yüce 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Antalya'da eski Lara yolu üzerinde bulunan Kuytu Meyhane'de saat 22.00- 24.00 arasında, 5 yıl aradan sonra sahnede sevenleriyle buluşacak. Sahnede iki saat kalacak Çiğdem Yüce, 5 yıl öncesindeki sahne hayatında bir kez de İbrahim Tatlıses ile de aynı sahneyi paylaşmıştı.