atv ekranlarında yayımlanan "Karadayı" dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel'in organize ettiği yeni yıl partisi, önceki akşam Karaköy'deki bir barda gerçekleşti.
Partiye katılanlar arasında dizi ekibinden Kenan İmirzalıoğlu, Sema Öztürk, Melike İpek Yalova ve senaristler Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat vardı.
Geceye atv dizilerinden de ünlü oyuncular katıldı. "Kara Para Aşk" ekibinden Erkan Can ve İlkin Tüfekçi, "Kaçak" dizisinden de Berk Hakman partide eğlenen ünlüler arasındaydı.

Bergüzar Korel'in eşi Halit Ergenç partiye erken saatlerde gelip fazla durmadan geceyi terk etti. Geceye Demet Evgar, Hatice Şendil ile nişanlısı Burak Sağyaşar, Serenay Sarıkaya, Doğa Rutkay, Öykü Karayel ve yeni sevgilisi, Nur Yerlitaş, Engin Hepileri-
Beyza Şekerci çifti de katıldı. Bergüzar Korel, gece boyunca en çok eğlenen isim oldu. Ünlü oyuncu, bir ara sahneye çıkarak arkadaşlarına şarkılar söyledi. Gazetecilerin fotoğrafını çekmesini istemeyen Bergüzar Korel, partinin sonunda arka kapıdan çıktı ancak aracının içinde görüntülendi.
Kenan İmirzalıoğlu ise gecenin ilerleyen saatlerinde şoförüne modacı Nur Yerlitaş ve rol arkadaşı Melike İpek Yalova'yı evlerine bıraktırdı.