Lüks otomobillere düşkünlüğüyle tanınan Ali Ağaoğlu, son olarak James Bond serisinin son filmi "Spectre"de kullanılan aracın tıpkısını aldı.
2 MİLYON 300 BİN DEĞERİNDE YENİ OTOMOBİL ALDI
Ünlü işadamı, filmde Daniel Craig'in kullandığı Aston Martin DB9 otomobile 700 bin euro (yaklaşık 2 milyon 300 bin TL) ödedi. Ağaoğlu, servet değerindeki yeni aracıyla ilk kez önceki akşam Bebek'te objektiflere takıldı.
Ali Ağaoğlu'nun yeni otomobili
Ağaoğlu, Lucca'ya gitti. İşadamının sevgilisi Duygu Su Gürpınar da bir süre sonra işadamının Rolls Royce'uyla mekana getirildi. Birbirine sarılan ikili, etraftakilere aldırmadan samimi davranışlarda bulundu.
Ali Ağaoğlu'nun yeni otomobili
JAMES BOND'UN ARACIYMIŞ, FİYATINI SORMADIM
Çıkışta ise aracına doğru yürüyen işadamı, basın mensuplarının sorularını cevapladı:
"Bond'un arabası olduğunu sonradan öğrendim. Aracın Türkiye distribütörü, Aston Martin DB9 marka araç olduğunu söyledi. Galeriye gittim, beğendim aldım. Parasını bilmiyorum. Eve gönderin dedim, muhasebe ödemesini yapmış. Zaten yarım saat sonra evin önündeydi araba. Zamanında benimle James Bond arasında anket yapmışlardı sosyal medyada. 'Hangimiz daha yakışıklı' diye sormuşlar. Yüzde 50-50 çıkmıştık ama para farkıyla ben kazanmışım. Şimdi de arabasını bile aldım işte!"
Ardından ünlü işadamı, sevgilisiyle birlikte aracına binip oradan ayrıldı.