ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ne kurban bayramının son gününde sahneye çıkan Ajda Pekkan, giydiği topuklu ayakkabılardan şikayet ederek, "Şık olmasına rağmen beni zorluyor. Kazık gibi duruyorum, kıpırdayamıyorum" dedi.
Göynük Beldesi'ndeki Rixos Sungate Hotel'de sahneye çıkan Ajda Pekkan'ı yaklaşık 1500 kişi izledi. Saat 23.00'te konserine başlayan Pekkan, rock, alaturka ve pop şarkıları söyledi. 1,5 saat sahnede kalan Ajda Pekkan, izleyicilerin bayramını kutladı. Zaman zaman davetlilerin de şarkılarına eşlik ettiği Ajda Pekkan, hayranlarının sahneye gönderdiği çiçekleri de kabul etti.
'ELBİSEMİ BEĞENDİNİZ Mİ?'
Tamamı tül bordo bir tulumla sahneye çıkan Pekkan, seyircilere 'Elbisemi beğendiniz mi?' diye sordu. Alkışlarla beğenisini ifade eden seyircilere teşekkür eden Ajda Pekkan, kıyafetinin özel hazırlandığını, ayakkabısının da bu kreasyonun bir parçası olduğunu, bu nedenle çok yüksek topuklu olduğunu söyledi. Ayakkabının şık olmasına rağmen kendisini zorladığını anlatan Pekkan, "Ayakkabılar yüzünden kazık gibi duruyorum, kıpırdayamıyorum" dedi.