MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde düzenlenen Yazz & Jazz Festivali, Erkan Oğur ve Birsen Tezer konserleri ile sona erdi. Festivale sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
Bodrum’un Yalıkavak Beldesi’ndeki Palmarina Bodrum’da 16-19 Ekim arasında düzenlenen caz festivali usta sanatçılar Erkan Oğur ve Birsen Tezer’in aynı gece verdiği iki konserle sona erdi. Yazz & Jazz Festivali kapsamında, art arda sahneye çıkan usta sanatçılar Erkan Oğur ve Birsen Tezer Bodrum’da müzik ziyafeti verdi. Dünya çapında virtüöz olarak kabul edilen, gitar ve telli saz üstadı Erkan Oğur, birlikte sahneye çıktığı grubu 'Telvin' ile Palmarina’yı dolduran hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Olumsuz hava koşulları dolayısıyla bir önceki gün konserini tamamlayamayan Erkan Oğur, performansı boyunca türküler, albümlerinden parçalar ve doğaçlama eserler seslendirdi.
Aynı gece Birsen Tezer, 'Cihan' ve 'İkinci Cihan' adlı albümlerinden en güzel şarkılarıyla sahneye çıktı. Albüm şarkılarının yanı sıra uzun yıllar birlikte çalıştığı usta sanatçı Bülent Ortaçgil’in şarkılarını da kendine özgü yorumuyla seslendiren müzisyen, müzik severler tarafından beğeniyle dinlendi. Oğur ve Tezer, birlikte söyledikleri şarkıyla geceye veda etti. Her iki sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı. YA(İÖ/BT) (FOTOĞRAFLI)