DÜNYACA ünlü Holywood yıldızı ve şarkıcı Steven Seagal, Thunderbox Avrupa Turnesi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu.

Bosphorus Entertainment'ın organizasyonu ile İstanbul'a gelen ünlü sanatçı Seagal, Blues Band konserini gerçekleştirdi. Dövüş sanatları aktörü olan ve Blues tarzında yaptığı müzikleriyle hayran kitlesini artıran sanatçının konserinde, sevenleri müziğe doydu. Ünlü sanatçının parçalarıyla coşkuyla eğlenen hayranları, bol bol da dans etti.

Konsere gelen Seagal'in Berke isimli küçük bir hayranı, “Filmlerini hep izliyoruz. Şarkısı da dövüşmesi kadar iyiyse olur" dedi. Seagal'in başka bir hayranı da, Holywood yıldızının filmlerine gönderme yaparak, “Şarkı söylemesi de, dövüşmesi kadar iyiyse süper" diye konuştu. Biz izleyici ise, “Hem Aikidocu hem, Holywood yıldızı… Heyecanlıyım. Sırf onun için geldik" dedi.

Konserin bilet fiyatları ise, 1. Kategori 295 lira, 2. Kategori 207 lir, 3. Kategori 180 lira, 4. Kategori 83 lira, 5. Kategori de 37.00 liraydı.

FOTOĞRAFLI