İSTANBUL, () BKM ve PToT yapımı "Silsile" filminin galası yapıldı. Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini yaptığı filmde Nehir Erdoğan, İlker Kaleli, Tardu Flordun, Serkan Keskin ve Esra Bezen Bilgin rol aldı.

Filmin galasına, Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin, Tolga Çevik, Ezgi Mola, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Ömer Faruk-İpek Sorak, Serdar Erener, Nil Karaibrahimgil, Tuğba Ünsal, Berrak Tüzünataç, Sermiyan Midyat, Şafak Pavey, Mete-Elif Horozoğlu, Ayşe Özyılmazel, Şebnem Bozoklu, Onur Baştürk, Yasemin Allen, Yiğit Özşener, Onur Ünlü, Janset, İlker Kızmaz, Neşe Sayles, Bülent Çolak, Şinası Yurtsever, Uğur Polat, Özge Özder, Doğukan Manço, Neslihan Yargıcı, Esra Dermancıoğlu, Batuhan Karacakaya'nın yanı sıra sanat ve sinema dünyasından bir çok isim katıldı. Konukların tebriklerini kabul eden oyuncular ve geceye katılan isimler gösterimin ardından filmin kutlama partisinde eğlendiler.

Silsile bir geceden sabahın ilk ışıklarına uzanan olaylar silsilesini Ozan Açıktan, Faruk Özerten ve Cem Akaş'ın kaleminden ve Ozan Açıktan'ın objektifinden beyazperdeye taşıyor. Film 7 Mart'ta gösterime girecek.

 

FOTOĞRAFLI 

(GK)