Osman URAS/ BODRUM (Muğla), () - ÜNLÜ sinema ve tiyatro oyuncusu Günfer Feray, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlandı.
İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede geçen cuma günü 74 yaşında hayatını kaybeden Günfer Feray'ın cenazesi, yaşadığı Bodrum’a getirilerek tören düzenlendi. 1994 yılında hayatını kaybeden oyuncu Ayfer Feray’ın kardeşi olan Günfer Feray'ın cenazesi, Adliye Camisi’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Türbe Mezarlığı’nda toprağa verildi. Sezen Aksu’nun çelenk gönderdiği cenaze törenine katılanlar arasında film yönetmeni, yapımcı, senaryo yazarı ve işadamı Türker İnanoğlu, Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener, oyuncu Perran Kutman, modacı Saruhan İren ve Ayla Eryüksel, işadamı Samim Baki ve Atik Berberoğlu da yer aldı.
'Tosun Paşa', 'Baraj', 'Devlerin Aşkı', 'Bir Demet Menekşe', 'Çirkin Dünya' adlı filmlerde oynayan Günfer Feray’ın cenazesi sevenlerinin gözyaşları arasında, dualar eşliğinde, merhum anne ve ablasının yanına defnedildi.

OU(İÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)