ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu (ABT), Ocak ayının perdesini Jose Sanchis Sinisterre'nin eseri 'Carmela ve Paolino' adlı oyunla kapatacak.
ABT salonunda prömiyeri gerçekleşen oyun, bugüne kadar 4 kez sahnelendi. Her defasında izlenme rekoru kıran eser, 31 Ocak akşamı bir kez daha seyircisiyle buluşacak. Eserde, Müfit Kayacan (Paolino), Hasibe Özgür, (Carmela), Oğulcan Kayacan (teğmen), Murat Akyol (subay) rol alıyor.
İŞGALCİ ASKERLER EĞLENİYOR
Yönetmenliğini Murat Sarı, yönetmen yardımcılığını Oğulcan Kayacan, Esra Tüzün'ün, çevirmenliğini Necdet Adabağ'ın yaptığı 'Carmela ve Polino'da, İkinci Dünya Savaşı sırasında gezici gösteriler düzenleyen bir çiftin, ülkelerini işgal eden Alman askerlerine çok zor şartlar altında şov yapmak eğlendirme zorunda kalmasının hikâyesi anlatılıyor.
OYUNDA GÜÇLÜ KADRO
'Carmela ve Paoline'de, esir oyuncu rollerini Nuri Türker, İlhan Örenel, Fatih Tunca, İhsan Erkan Emre, Hakan Arpacı, Bora Öter, Sezgi Gülpınar, Utku Yılmaz, Ömer İlci, Abdullah Aksoy oynuyor. Özkan Sezer, eserin ışık tasarımına, Gizem Karasu, Akın Tezer Tunalı kostüm tasarımına, Murat Gülmez de dekor tasarımına imza attı. Eserin müziğini Cem İdiz, Melikcan Zaman birlikte hazırladı, Simay Kok, Koray Akça, Tuncay Çağıl da müzisyen olarak görev aldı. (FOTOĞRAFLI)