MUĞLA ve Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği, Köyceğiz'de 'Kitabını Kap Gel' gecesi düzenledi. Hep birlikte şömine başında kitap okuyup, okuduklarını birbirleriyle paylaşan yabancılar ve Köyceğiz sakinleri, bundan sonra her ay buluşma sözü verdi.
Muğla ve Yöresinde Yaşayan Yabancıların Dayanışma Derneği tarafından kayıp durumunda aileleriyle irtibata geçilmesi için, zihinsel engellilerin kullanacağı özel bileklikler hazırlanmasını içeren 'Can Melek Projesi'nin ardından Köyceğiz’de ilginç bir etkinliğe daha imza attı. Yerli ve yabancı kitapseverleri, 'Kitabını Kap Gel' sloganıyla Özay Kafe’de buluşturan dernek, 'Kitap Paylaşım Kampanyası' düzenledi. 2014 yılı boyunca ayda bir kez düzenlenecek etkinliğin, kitap okuma alışkanlığını geliştirmek ve dayanışmayı sağlamak amacını taşıdığı belirtildi.
Dernek başkanı Halil Karanfiloğlu, “Çevremizde, okumaya yönelik bir farkındalık yaratmak istiyoruz. Yakın zamanda internette oluşturacağımız kütüphanelerle kitap paylaşımı yapılmasını da hedefliyoruz” dedi.