SAMSUN'daki bir alışveriş merkezinde kanserden yaşamını yitiren sanatçı Kazım Koyuncu anısına, 'Sanatçılarla Kansere Karşı Dur' konulu fotoğraf sergisi açıldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Bulvar Alışveriş Merkezi'nde açılan sergi hakkında bilgi veren alışveriş merkezinin Pazarlama Müdürü Leyla Ege Aslan, çalışmalara Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerinden İlknur Ünal ve Sinan Çalık'la beraber başladıklarını söyledi. Samsun'da yapılan konser organizasyonlarında sanatçılara sergi fikirleri hakkında bilgi verdiklerini belirten Leyla Ege Aslan, "Sanatçılarımız da bu konuya duyarsız kalmadı. Kanser hastalığı ile ilgili fikirlerini söyleyip, sergi için fotoğraflar verdi. Biz de Bulvar Alışveriş Merkezi olarak bu hastalığa dikkat çekmek adına böyle bir sergi açmayı uygun gördük" dedi.
Sergiyi, Karadeniz'in çok sevilen ve kanser hastalığından hayatını kaybeden Kazım Koyuncu'ya armağan ettiklerini vurgulayan Leyla Ege Aslan, "Sergimiz sayesinde güzel geri dönüşümler aldık. Bu da bizlere büyük muttuluk verdi" diye konuştu. Bulvar Alışveriş Merkezi'nde bulunan sergi, 21 Kasım'a kadar açık kalacak. Sergide, Resul Dindar, Tuğba Özay, Cem Özer, Deniz Seki, Haluk Levent ve Şevval Sam'ın yanı sıra, Marsis, Seksendört, Kurtalan Ekspresi gibi grupların da fotoğrafları yer alıyor.