JUSTIN Timberlake, BKM ve Map Organizasyonu ile 20/20 Experience Turnesi kapsamında İstanbul'da konser verdi. Timberlake konser sırasında, "Sıradaki şarkıyı Soma'da canını kaybeden insanlara adıyoruz. Hepiniz bir ışık da onlar için yakın" diyerek yaşamını yitiren madencileri andı.

Timberlake'i izlemek isteyen İstanbullular, dün gündüz saatlerinden itibaren İTÜ Arena'nın kapısında uzun kuyruklar oluşturdu. Stadyuma giriş kapılarının açılmasıyla birlikte seyirciler kısa sürede konser alanını doldurdu. Geçen yıl başladığı 20/20 Experience Turnesi kapsamında 64'üncü konserini İstanbul'da veren Timberlake, sahne şovlarıyla hayranlarını büyüledi. Konserine 'Tennessee Kids', 'Pusher Love' ve 'Rock Your Body' şarkılarıyla başlayan Timberlake, ara vermeden yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Sanatçının sahne performansı izlemeye gelen hayranlarını büyüledi. Timberlake hayranları, sanatçıya 'Rock Your Body', 'Cry me a River' gibi en çok sevilen şarkılarında eşlik etti. Konser boyunca sanatçıya, 28 kişiden oluşan dansçılar ve orkestra ekibi eşlik etti.

JUSTIN TIMBERLAKE SOMA'YI UNUTMADI

Timberlake, konser sırasında "Until The End of Time" şarkısını seslendirmeden önce Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenler için, "Sıradaki şarkıyı Soma'da canını kaybeden insanlara adıyoruz. Hepiniz bir ışık da onlar için yakın" diyerek tüm dinleyenlere duygusal anlar yaşattı. İTÜ Arena'yı dolduran binlerce seyirci de telefonlarının ışıklarını yakarak sanatçıya eşlik etti. Sanatçı ayrıca Elvis Presley ve Michael Jackson'ının birer parçasını seslendirerek onları da anmayı unutmadı.

"İSTANBUL BU GECE HARİKA GÖZÜKÜYORSUN"

Justin Timberlake, konser sırasında İngilizce olarak "İstanbul, bu gece çok güzel gözüküyorsun, bu gece bu arada olmaktan çok mutluyum, harika gözüküyorsunuz." diyerek sık sık seyirciyle diyalog haline girdi. Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Tolga Çevik, Ayşe Özyılmazel, Işın Karaca, Tuba Ünsal, Mustafa Erdoğan, Özge Borak, Ali Sunal, Demet Akalın, Buse Terim gibi iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim de vardı. Ayrıca Türkiye'nin dört bir yanından gelen Timberlake hayranlarının yanı sıra, çevre ülkelerden gelen seyirciler de izledi. Konserden 2 gün önce eşiyle İstanbul'a gelen yakışıklı şarkıcı, boğaz turu yaptı ve Tarihi Yarımada'yı da ziyaret etti.

Konserin bitiminde "Sizi çok seviyorum, sizi hiç unutmayacağım" diyen Justin Timberlake, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

EG-OS(İY) (FOTOĞRAFLI)