İZMİRLİ sanatçı Feriha Dağlı, İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nin de katkılarıyla sanatın başkenti Paris'teki Art et Miss sanat galerisinde, “C'est l'amour qui avait" (Aşk Yaşatır) adlı sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.
Bir sanatçı olarak Paris'te sergi açmanın en büyük hayali olduğunu ifade eden ressam Dağlı, hayattaki en büyük tutkusunun resim yapmak olduğunu söyledi. 32 akrilik resimin yer aldığı sergide, kediler ve kadınlar temasını işlediğini belirten Feriha Dağlı, “Başarı için sadece yetenek yeterli değil, aynı zamanda çok çalışmak gerekiyor" dedi.
Kendisinden önce yurt dışında sergi açan sanatçıların yaşadığı gururu hissettiğini de dile getiren Ressam Feriha Dağlı, şöyle konuştu:
"Paris, sanat ve aşk kokan büyülü bir yer. Ülkemde çok değerli sanatçıların zor koşullarda çalıştığını bildiğim için, sanata ve sanatçıya veridkleri değeri ve ayrıca müzelerini kıskandığımı belirtmeliyim. Çağdaş Türk kadını olarak ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğime ve benden beklenen başarıları sürdüreceğime inanıyorum. Bundan sonra da, Alsancak 1451 Sokak'taki atölyemde çalışma ve kurslarımı sürdüreceğim."

FOTOĞRAFLI