YÖNETMEN Hasan Kandemir, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde çekimini yapacağı 'Secret In The Prusa' adlı filminin oyuncu kadrosuyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Filmde oynacak olan Hollywood yıldızı Silvio Simac da toplantıya katıldı ve güçlü bir filmin ortaya çıkağını söyledi.
Yönetmen Hasan Kandemir, 'Secret In The Prusa' filminin oyuncu kadrosuyla birlikte Park Otel’de basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Hollywood yıldızı Silvio Simac da katıldı. Basın toplantısında konuşan yönetmen Hasan Kandemir, filmin fragman çekimlerine başladıklarını duyurdu. Kandemir, "Ön fragman çekimlerindeki asıl amacımız, hikayemizin içeriğindeki aksiyon ve adrenalin taşıyan görselleri 2.5 dakikalık fragman haline getirip ulusal medya ile paylaşacağız. Ardından projemize ulusal sponsorluk sağlamayı amaçlamak. Ön fragmanımızdaki amaç bu. Bu ön fragman noktasına çok ciddi zorluklarla geldik. İnegöl tabanındaki arkadaşlarımız 9 ay ciddi çalışmalar sergilediler. İstanbul’dan, Antalya’dan ve Kayseri’den gelen oyuncularımız İnegöl tabanındaki arkadaşlarımızı eğittiler. Projemizin Amerika’ya kadar uzandığının ispatı olan Amerikalı Hollywood aktörü Silvio Simac, bugün aramızda. Aramıza katılarak projemizi onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Hollywood’daki 18 projedeki performansını İnegöl’den çıkan projede sergileyecek" dedi.
2015’TE VİZYONA GİRECEK
İnegöl’de sanatsal anlamda faaliyet yapmanın zor olduğuna da vurgu yapan Hasan Kandemir, "Biz bunu çok iyi öğrendik. İnegöl olarak biz sanatı seviyoruz, ama izlerken sadece seviyoruz. Uygulamaya geldiğinde destek anlamında sıkıntılar yaşıyoruz. İnanmakta güçlükler çekiyoruz. Fırsat verilerek imkân sağlanırsa İnegöl’de ve Bursa’da harika projeler ortaya çıkacak. 2015 yılının ortalarında 'Secret In The Prusa' isimli filmimizi vizyona sokmuş olacağız" dedi.
Filmin isminde değişikliğe gittiklerini de hatırlatan Kandemir, filmin ilk ismi olan 'Secret Of Angelacoma' ismine bekledikleri yerlerden gerekli desteği görmedikleri için filmin ismini 'Secret In The Prusa' olarak değiştirdiklerini söyledi.
Filmde rol alacak olan Hollywood yıldızı Silvio Simac da Secret In The Prusa filminde rol almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Silvio Simac, "Güçlü bir film olacağını düşünüyorum. Film, farklı kültürleri içerecek. Amerika’da farklı kültürel filmlerde rol aldım. Farklı bir filmde rol olacağım için mutluyum. Bu film bana farklı tecrübeler kazandıracak" diye konuştu.
Basın toplantısında filmin ana karakterlerinden olan ve Silvio Simac’ı da Secret In The Prusa filminde oynamaya ikna eden Aziz Cem de kısa bir konuşma yaptı. Silvio’yu nasıl ikna ettiğini anlatan ve film hakkındaki görüşlerini belirten Aziz Cem, başarılı bir proje ortaya koyulduğunu söyledi.
Secret In The Prusa filminin fragman çekimlerine bu sabah İshakpaşa Camisi civarında başlandı. Motosikletli sahnelerin yer aldığı fragman çekimleri vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Fragman çekimlerinin Bursa, Eskişehir, Kütahya ve Bilecik gibi şehirlerde devam edeceği bildirildi. Pazar günü Silvio Simac’ın Amerika’ya geri döneceği öğrenilirken, fragman ise Ramazan ayı sonlarına doğru yayınlanacak.

FOTOĞRAFLI