Recei GÜLER- Mehmet İNAN/BURSA, () - TÜRK Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın, '53. Uluslararası Bursa Festivali'nde tarihi bir konsere imza attı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen '53. Uluslararası Bursa Festivali'nde Emel Sayın fırtınası esti. Hayranlarını 'Ah Bu Gönül Şarkıları 'adlı konser projesiyle selemlayan ünlü sanatçı Bursa'da tarihi bir konsere imza attı. Emel Sayın'ın Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda iki bölümden oluşan konseri eski fuar günlerini aratmadı. Sahneye sevgi gösterileri arasında çıkan ünlü sanatçı muhteşem konresine, 'Gel Gör Beni Aşk Neyledi' isimli ilahi bir eserle başladı.

SONSUZA DEK DEVAM EDER

Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan Emel Sayın, "Harika bir program. Çok güzel düşünülmüş ve çok değerli sanatçılar geliyor. Sizlerle birlikte olmak çok güzel. '53.Uluslararası Bursa Festivali' inşallah sonsuza dek devam eder" diyerek festival yöneticileri ve hayranlarına teşekkür etti. Programına 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın' şarkısı ile devam eden Sayın, ilerleyen dakikalarda 'Rüyalar', 'Benzemez Kimse Sana', 'Sorma' ve 'Çile Bülbülüm Çile' gibi Türk Sanat Musikisi'nin ölümsüz eserlerini seslendirdi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Emel Sayın, ikinci bölümde ise tarzını değiştirerek hayranlarına sürpriz yaptı. Sanatçı, bugüne kadar konserlerinde seslendirmediği pop, arabesk ve rock tarzında şarkılar okudu. Emel Sayın'ı üç saat süren konserde, 4 bini aşkın sanatsever büyük bir hayranlıkla izledi ve dinledi. Geniş repertuarı ve eğlenceli sahne performansıyla ilgi odağı olan Emel Sayın, konser sonrası uzun süre ayakta alkışlandı.

FOTOĞRAFLI