'BENİM Dünyam' filminin Bursa galası dün akşam Bursa Kent Meydanı AVM Avşar sinemalarında yapıldı. Galaya filmin yönetmeni ve başrol oyuncularından Uğur Yücel de katıldı.
Beren Saat'in kör, sağır ve dilsiz bir kızı, Uğur Yücel'in de hayatını ona adayan bir eğitmeni canlandırdığı filmin Bursa galası, Bursa iş, siyaset, spor ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerini biraraya getirdi. Görkemli galaya, filmin başrol oyuncusu ve yönetmen olarak imza atan Uğur Yücel katıldı. Kokteyl sonrası filmi izlemek üzere davetlilerle birlikte salona gelen ünlü sanatçı alkış yağmuruna tutuldu. Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan Uğur Yücel, sinema severlere filmle ilgili kısa bilgiler aktardı.
"İYİ Kİ GELDİNİZ"
Kalabalık galaların İstanbul'da yapıldığını ve diğer şehirlerin uzak kaldığını söyleyen Yücel, "Buraya, aradaki mesafeyi kapamak ve her yerdeyiz demek için gönüllü olarak geldim. Çünkü bu filmi herkes izlesin diye yapıyoruz. Birazcık dramatik bir film seyredeceksiniz. Sonuç olarak gözyaşı dökebilirsiniz. Ama bu filmde bir umut var. Ekip olarak sinema yapanın zevkiyle çalıştık. İnşallah bunu da filme yansıtabilmişizdir. Bu filmden çıkıp evinize giderken, şu sözlerim aklınızda olsun. Sizin her alkışınız ve her beğeniniz, kamera arkasındaki yüzlerce insana gidecek. Hepinize iyi seyirler dilerim. İyi ki geldiniz, hoş geldiniz" diye konuştu.