Barbaros TAPAN/ LOS ANGELES, () - BLENDED filminin başrol oyuncuları Adam Sandler, Drew Barrymore Doğan Haber Ajansı'ndan Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.
Görücü usulü çıktıkları bulaşmadan sonra, Lauren (Drew Barrymore) ve Jim (Adam Sandler), birbirlerini bir daha görmemeye söz verirler. Ama bundan sonra olaylar birbirlerinden haberleri olmadan çocuklarını tatile götürmek için gittikleri Afrika'da tatil köyünde yollarının bir daha kesişmesi ile değişir. Kendilerini çocuklarının mutlu olabilmesi için değişik ve komik maceraların peşine düşerler. 'Blended' Adam Sandler ve Drew Barrymore'un beyaz perdedeki 'The Wedding Singer' ve '50 First Dates'  filmlerinden sonraki üçüncü buluşması. 'Blended'in direktörlüğünü daha önce de 'The Wedding Singer' filminin de yönetmenliğini yapmış 'Frank Coraci' yapıyor. 'Blended' filminin büyük bir bölümü 6 hafta boyunca Güney Afrika´da çekildi. Başrol oyuncusu 'Adam Sandler' ayrıca filmin yapımcılığında da rol alıyor.
'Blended' filminin, Los Angeles'ta yapılan basın roportajlarına katılan Barbaros Tapan, başrol oyuncuları Drew Barrymore ve Adam Sandler ile bir araya geldi. Drew Barrymore, Adam Sandler ile üçüncü filmi olmasına dair, "Evet filmden 6 ay önceydi. Adam'ı aradım onunla konuşurken, artık sence de beraber yeni bir projeye imza atmanın zamanı gelmedi mi diye sordum? Adam bana 'biraz bekle zaman ver bir bakalım' dedi. Aradan bir kaç gün sonra Adam beni aradı ve 'tamam çok güzel bir hikaye var elimde bir bak bakalım beğenecek misin' dedi. Hikayeyi yolladı ve evde heyecan içerisinde okumaya başladım. Hikayede geçen çocuk karakterler, onların iyilikleri için ailelerinin yapmak istedikleri şeyler beni gerçekten hem duygusal olarak hem de komedi olarak çok etkiledi, bayıldım hikayeye gerçekten. Hem gülüyorsun hem yeri geliyor ağlıyorsun" dedi.
Adam Sandler ise, "Evet herşey çok çabuk gelişti bir anda. Biz bu hikayeyi hazırlarken kendi ailelerimizi de göz önünde bulundurduk. Drew ile birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz. Çok iyi bir uyum içerisindeyiz beraber, onun için bu projeyi hazırlarken her yönü ile çok güzel bir iş olmasını istedik. Artık 16 yaşındaki hallerimiz yok. Her ikimiz de aile sahibi insanlarız, onun için bunun da ailelerimiz için özel olmasını istedik" dedi.
Filmdeki basketbol sahneleri ve Shaquille O´Neal'a dair Adam Sandler şunları söyledi: "Filmdeki o sahneler benimde favori sahnelerim, sette çok eğlendik. Shaquille O'Neal çok eğlenceli bir adam. Beni çekimler sırasında çok güldürdü. NBA finallerine gelince bu güzel bir soru işte bence her ne kadar istemesem de bence finallerde Oklahoma ve Miami karşılaşacak." 
Drew Barrymore ise NBA finalinde Clippers ve Indiana oynar diyorum tahmininde bulundu.
Barboros Tapan'ın, "Evet haklısın bence de, Clippers, orada ayrıca Türk Basketbolcu Hidayet Türkoğlu var" yorumuna Adam Sandler, "Durun bakalım ben de Clippers ve Indiana'yı istiyorum içimden ayrıca. Hido çok iyi bir oyuncu hala oynadığı zaman çok iş yapıyor" diye cevap verdi.
'Filmin hikayesi güney Afrika'da geçiyor, filmi orda çekmek nasıl bir tecrube oldu sizin için?' sorusuna ikili, "Afrika´da 6 hafta geçirdik. Sanki film setinden daha çok aileleri ile uzun bir tatile çıkmiş gibiydik. Afrika gerçekten çok özel bir yer tabiat ile hergün iç içe olmak çok güzeldi, harika bir deneyim oldu" diye yanıt verdi.
'Türkiye'de sinema severler yıllardır filmlerinizi takip ediyorlar. Çok hayranınız var orda onlara bizim araçılığımız ile neler söylemek istersiniz?' sorusuna Drew Barrymore, "Öncelikle oradaki bütün hayranlarımıza selamlarımı yolluyorum. 16 yaşında iken Türkiye'de bulundum, harika bir yerdi. İstanbul çok güzeldi gerçekten, artık yetişkin bir kişi olarak en kısa zamanda tekrar ziyaret etmek isterim" dedi.
Adam Sandler ise, "Türkiye deyince aklıma ilk olarak 'Hotel Transylvanıa'da beraber çalıştığım arkadaşım animasyon ustası Kaan Kalyon geliyor. Kaan bana çok şey anlattı Türkiye hakkında. Bende en kısa zamanda ailem ile birlikte gidip görmeyi çok isterim" diye konuştu. 

BT (GE/RT) (FOTOĞRAFLI)