ANTALYA Devlet Opera ve Balesi'nce (ANTDOB) gerçekleştirilen 'Kış Rüyası' adlı konserde Antalyalılar, unutamayacakları bir akşam yaşadı.

Besteci Ali Aykaç, piyanosuyla, Atilla Şentin saksafonuyla sahne aldı. Ömer Yöndem'in yönettiği ANTDOB Orkestrası ile Mahir Seyrek'in şefliğini yaptığı koro, opera ve senfoni müziklerinin karışımıyla besteleri seslendirdi. Orkestrada, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği enstrümanlarına da yer verildi. Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki konserde, salonda oturacak boş yer kalmadı.

Muhteşem konserde, besteci Ali Aykaç piyanosuyla, Atilla Şentin'in saksafonu ve ANTDOB Orkestrası'nın da eşlik etmesiyle 'Anadolu uvertürü', 'Milenium rapsodisi' sundu. 'Anadolu'dan Sesler' adlı ikinci bölümde ise ANTDOB Orkestrası ve koronun eşliğinde, günün sevilen şarkıları, türküleri, oyun havaları seslendirildi. Konser, koronun seslendirdiği 'Üsküdar'a Giderken', 'Eyvallah Şahım', 'Hop Nanay', 'Leblebi Koydum Tasa', 'Arpa Buğday Daneler', 'Adanalım' adlı şarkı ve türkülerle sonlandı. (FOTOĞRAFLI)