Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, ()- DENİZLİ'nin Çal İlçesi'nde çekimlerinin büyük bölümü gerçekleştirilen '10. Köy Teyatora' filminin galası da Denizli'de yapıldı. Galaya Denizli protokolünün yanı sıra, yönetmen Bahadır Abşin ile oyuncular Tanju Tuncel ve Necmi Yapıcı da katıldı.
Çekimleri Denizli'nin Çal İlçesi'nde gerçekleştirilen '10. Köy Teyatora' filmi gösterime girdi. Yönetmenliğini Bahadır Abşin'in, yapımcılığını Boyoz Akademi'nin üstlendiği filmde Tanju Tuncel ve Necmi Yapıcı başrolleri paylaştı. Komedi türündeki filmin 2 Mayıs'ta gösterime girmesi nedeniyle filmin yapımcıları Denizli'de de gala düzenledi. Forum Çamlık AVM'deki Cinemaximum'da yapılan gala gösterimine ilgi yoğundu. Vali Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve çok sayıda vatandaş galaya katıldı. '10. Köy Teyatora' filminin yönetmeni Bahadır Abşin ve oyuncular Tanju Tuncel ve Necmi Yapıcı da gala için Denizli'ye geldi. Oyunculardan Tanju Tuncel filmin büyük emeklerle yapıldığını belirterek, şöyle dedi:
"Bu film büyük emeklerle yapıldı. İmkansızlıklar içinde mücadele ile tamamlandı. Filmde tamamen konservatuvar öğrencileriyle çalıştık. Denizli'yi seçmemizdeki amaç ise çok fazla antik kentin bulunması ve bu filmin büyülü temasına uygun bir ortam olması. Film çok tutarsa ikinci film için burada olacağız." 
Galanın ardından filmi protokol üyeleri, oyuncular ve yapımcı ile birlikte izledi.

ONB(AÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)