'KIZIMI BAĞLAYIN GETİRİN'
Olay gece saat 01.00 sıralarında, D-100 Karayolu Abant kavşağında bulunan bir tesiste meydana geldi. Kahramanmaraş’tan İstanbul’a giden S.B. otobüsün mola verdiği sırada kaçtı. Molanın bitmesinin ardından yapılan kontrolde genç kızın olmadığı görüldü. Otobüs şoförü ve tesis çalışanları S.B.’yi ararken, tesislere gelen bir kişi D-100 Karayolu kenarında yürüyen bir kişinin Bolu kent merkezine doğru gittiğini söyledi. Jandarmaya haber verilirken, otobüs şoförü ve tesis çalışanları da arama çalışmalarına katıldı. S.B. tesislere yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta D-100 Karayolu Yumrukaya mevkiinde bulundu. Genç kız koşarak kaçmaya çalışırken, otobüs şoförü ve yanındakiler yakaladıkları genç kızı sakinleştirmeye çalıştılar.


Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin sakinleştirerek ambulansa götürmeye çalıştığı genç kız, "Teknoloji,TEKNOLOJİ. Her çağın bir vebası vardır, bu çağın vebası da teknoloji" diyerek yeniden koşmaya başladı. Hızla gelen araçlara aldırış etmeyen genç kız daha sonra kendini yol kenarında bulunan karların üzerine atarak, "Kibir, kibir. Teknoloji, teknoloji" diye bağırdı. Sakinleştirilen S.B. ambulansa alındı.

Genç kızın babasını telefonla arayan otobüs şoförü, "Babası bağlayın getirin diyor, ben nasıl bağlayıp götüreyim" diyerek çaresizliğini dile getirirken, otobüs yaklaşık bir saat sonra yola çıktı. S.B. ise 112 Acil ekibi tarafından İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürüldü.