Kadınlar Plajı’nın ününü duyan kadınlar tatil planlarını değiştiriyor, Antalya’yı tercih ediyor. Kadınlara 5 yıldızlı hizmet sunan plaj marka olma yolunda ilerliyor. 

14 Haziran’da sezonu açan Sarısu Kadınlar Plajı, her gün dolup taşıyor.  2 ayda on binlerce kadını ağırlayan Kadınlar Plajı, sunduğu VIP hizmetiyle sadece Antalyalı kadınların değil, şehirden gelenlerin de gözdesi. Plaj hizmetlerinin ücretsiz olduğu Kadınlar Plajı’nda yok yok. Kadınların konforu için her şeyin düşünüldüğü plajda, spor alanlarından, kum banyosuna, et, balık restoranlarından pastaneye, kuaförden SPA ve hamama kadar her türlü hizmet sunuluyor. Kadınların kendilerini özgür ve rahat hissettiği ortamda cankurtaranlar da dahil sadece kadın personel görev yapıyor. 

Yaklaşık 1500 şezlong bulunan plaj kadınların akınına uğruyor. Hafta içi günde binin üzerinde kadını ağırlayan plajda, Pazar günleri bu sayı 2 bini buluyor. 5 yıldızlı bir tatil köyü konforunda hizmet sunan Sarısu Kadınlar Plajı’nın ünü Antalya sınırını aştı. Plajdan tatil için Antalya’ya gelen yerli ve yabancı turistler de yoğun olarak yararlanıyor. Ziyaretçiler arasında Kadınlar Plajı nedeniyle tatil için Antalya’yı tercih edenler, yazlık almayı düşünenler bile bulunuyor. Kadınlar Plajı’na tam not veren kadınlar hizmetlerden çok memnun. Kadınlar, aynı hizmetin farklı yerlerde de verilmesini istiyor.

KADINLAR ÇOK MEMNUN

Belgin Kurt, “Kadınlar Plajı yapılırken bazı kesimlerin tepki göstermesine anlam veremedim. Beklentilerimin çok çok üstünde çıktı. İlk duyduğumda sıradan bir plaj sandım. Kapıdan ilk girince gerçekten büyülendim. Burada kadınlar için her şey düşünülmüş. Her kesimden kadınlar özgürce hareket edebiliyor. İçinde sağlık merkezinin bile yer alması beni çok etkiledi.”

Nurhayat Kurt: “Kadınlara özgü oluşu hoşuma gitti. Menderes Türel’in biz kadınlar verdiği değeri bir kez daha gördüm. Hiç çekinmeden gayet rahat hareket edebiliyoruz. Kapıdan girişte karşılaştığımız çiçek bahçesi, salıncaklar nehir kenarı keyfi ve hamak konseptine bayıldım.”

İstanbul’dan tatile gelen Elçin Atasoy, “Girer girmez hayran kaldım. Kadınlar Plajı İstanbul’da da var. Ama burası bambaşka bir yer olmuş. Adeta mini bir tatil merkezi. Güvenliklerinin bile kadın olması çok güzel.”

YAZLIK ALACAĞIM

Kadınlar Plajı nedeniyle Antalya’dan yazlık almayı düşündüğünü ifade eden Gülyan Çepen, “Antalya sıklıkla geliyorum. Ama rahatça denize girebileceğimiz bir alan yoktu. Ya çok uzak yerlere gitmek zorunda kalıyorduk ya da yüksek ücret ödeyerek tesettürlü otellerde kalıyorduk. Geçen yıl arkadaşlarım gelmişler, çok rahat etmişler. Anlattılar, bu yıl ilk kez denedim. Çok memnun kaldım. Her gün geliyorum, tatilin tadını çıkarıyorum. Artık Antalya’dan yazlık almayı düşünüyorum. Böyle bir tesis daha önce yapılmalıydı. Menderes Türel iyi ki yaptı. Teşekkür ediyorum.”

Yaşam Öztürk, “İlk kez geliyorum. Hiç böyle beklemiyordum. Piknik yapılan bir alan sanmıştım. Çok güzel vakit geçirdik. Konyaaltı Plajı’nda da yüzen birisi olarak burada daha rahat ettiğimi söyleyebilirim.”

TATİL PLANINI DEĞİŞTİRDİ

Almanya’dan tatile gelen Kübra Özkaya “Geçtiğimiz yıl arkadaşlarım gelmişti. Anlata anlata bitiremediler. Tatil için Antalya’yı tercih etme nedenlerinden biri de Kadınlar Plajı. Tatil planımı değiştirdim. İlk kez gelmeme rağmen çok memnun kaldım.”

Zehra Sünbüllü “Allah Menderes Türel’den razı olsun. Her zaman kendisine dua ediyoruz. Kadınlar Plajı denize kıyısı olan her ile açılmalı. Plajda kadınlar ile konuşunca başka illerden sırf burası için geldiklerini söylüyorlar. Verilen bütün hizmetler kusursuz. Kadınlar Plajı’na gökyüzündeki yıldızlar kadar puan veriyorum.”