Hem aldatıldı hem ceza aldı

Gülçin D., adlı kadın boşanma aşamasında olduğu 14 yıllık eşi Cumhur G.’ye “O... ile gezeceğine kızın hasta eve gel!” diye mesaj attı. Eşinin sevgilisi Seval Y.’ye de “Çocuklarınızı babalarıyla tatile gönderip başka erkeklerle beraber olunca işte insan kendisini böyle rezil ediyor, evinize dönünce çocuklarınızın arkadaşlarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız?’ diye mail gönderdi.


Gülçin D. de bu süreçte boşanma davası açtı. Kocası ise attığı mesajları sevgilisine gösterdi ve sevgilinin açtığı davada aldatılan eş mahkûm oldu. Özel bir bankada üst düzey yönetici olan Cumhur G., eşinin kendisine attığı mesajları aynı iş yerinde çalıştığı ve “sadece arkadaşım” dediği yine aynı bankada yönetici olan Seval Y.’ye gösterince, Seval Y., Gülçin D. hakkında hakaret ve huzur bozma suçlamasıyla İstanbul 22. Sulh Ceza Mahkemesi’ne dava açtı.  Bu süreçte Gülçin D., Seval Y.’ye eşi ile birlikte olduğu gerekçesiyle tazminat davası açtı.
Seval Y.’nin kocası da Seval Y.nin Cumhur G. ile fotoğraflarını delil olarak Gülçin D.’ye verdi. Gülçin D., bu davada 15 bin lira tazminat kazandı. Seval Y.’nin eşi de Gülçin D.’nin eşine karşı açtığı tazminat davsında 10 bin lira kazandı.