Olay, Çerdiğin Mahallesi 1052 Sokakta meydana geldi. Sezer D. ve karşı komşusu Sakine A. arasında halı çırpma yüzünden tartışma çıktı. Tartışan iki komşunun çekişmesi kavgaya dönüştü.

YERDE SÜRÜKLEDİ

Alkollü olduğu iddia edilen Sezer D., Sakine A.'yı öpmeye çalıştıktan sonra yerde sürüklemeye başladı. Mahalle sakinleri çekişmeyi görmesi üzerine polise haber vedi.

"HALI ÇIRPIYORDUM SALDIRDI BANA"

Olay yerine gelen polis, çekişmeyi zorlukla ayırırken, Sezer D. ise olay yerinden koşarak uzaklaştı. Olayı ifade eden Sakine Adak, "Apartmanda halı çırpıyordum. Komşu sarhoştu, beni öpmeye falan kalktı, sonra boğazımı sıktı. Saldırdı bana, sürükledi, evine götürecekti" dedi.

EŞİMİ DÖVDÜ"

Sakine Adak'ın eşi Ramazan G. de, "Sezer geldi kafası iyiymiş. Geldi bana saldırdı, kendimi koruyamadım. Benim kadını aldı çamurun içinde süründürdü. Sırtına tekme tokat vurdu. Ben almaya koşuyorum fakat beni yakınları tuttu" diye belirtti.

Polis ekipleri şikayetçi olan karı kocayı Aksaray Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada sağlık raporları alınan karı koca daha sonra polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan şahsı yakalamak için arama çalışması başlattı