KOÇ
Yakın bir arkadaşınızın size zaman ayırmaması sonrası kendinizi oldukça kotu hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili son dönemlerde gelişine olayları çok büyütmeden hareket etmelisiniz. Maddi acıdan kafanızı rahatlatacak bazı gelişmeler olurken harcamalarınızda dikkat etmeniz gerekiyor.

BOĞA

Maddi konularda ve geleceğe yönelik yatırımlar konusunda düşüncelerinizi on plana çıkartıyor ve bu durum bazı önemli kararlar almanızı ortaya çıkartacak. Güven duygunuzun da on plana çıkmasıyla riskleri azaltan ve net adımlar atan bir süreci değerlendireceksiniz.

İKİZLER

İş yaşamına ilişkin bazı aksiliklerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda küçük bazı sorunlar ve gerginlikler ortaya çıkabilir ve tartışmalara sebebiyet verecektir. Çevrenizde olumsuz bir ortam olacaktır ve sizde bundan etkileneceksiniz.

YENGEÇ

Son günlerde içine düştüğünüz karamsarlık sizi bu hafta sonu terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenle bu kadar karamsarlık yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız. Bugün ele almayı düşündüğünüz konu, pek aceleye gelecek gibi görünmüyor.

ASLAN

Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşme iş ilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Çok övülen duyarlılığınız bu sıralar zaafa uğramış gibi.

BAŞAK

Hayata karşı yaşadığınız dönemsel isteksizlik, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor. Beyninizdeki bazı belirsizlikleri dağıtmanız gerekiyor. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilir, kendi başınıza keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Biraz dinlenmeniz de yarar var.

TERAZİ

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi keyifsiz hissedeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde duygusal durumunuzda değişimler olacaktır. Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız.

AKREP

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Bu gelişmelerin ardından duygusal acıdan kafanda büyüttğünüz bazı olayları daha dengeli bir şekilde ele alacaksınız. Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir.

YAY

Bugün sizin için zor ve gergin bir gün olacak. Özel hayatınızdaki sorunları çevrenize yansıtacağınız ve mutsuzluğunuzu herkese belli edeceğiniz bir gündesiniz. Bir çok konuda dikkat dalgınlığı ve konsantrasyon eksikliği yaşayabilir, yapmanız gereken bazı işleri yapayı ihmal edebilir ya da unutabilirsiniz

OĞLAK

Planlarınız için uygun zamanları kaçırmamaya özen gösterin. Bu donem kariyer hayatınız acısından önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir ve buna zihnen hazır olmaya çalışmalısınız. Maddi acıdan planlamanıza dikkat etmenizde yarar var.

KOVA

Parasal konularda arzu ettiğiniz gelişmeleri yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Duygusal ilişkilerinizde sizin yaptığınız ya da size yapılan bazı hatalar bugün çözümlenebilir. Bugün iletişim, özellikle yakın ilişkilerinizde önemli yer tutuyor.

BALIK

Duygusal açıdan var olan gerginliğinizden kurtulmalı ve kendinizi yenilemeye yönelik adımlarınıza devam etmelisiniz. Maddi anlamda yaşadığınız sorunlu donemin geçmişte kalması sizi kişisel acıdan özgürleştirebilir ve yaratıcı gücünüzü daha rahat kullanabilirsiniz.