16 Aralık 2013 Koç Burcu Yorumu
İş ve para konularında son derece başarılı olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Durumunuzda belli bir hareketlenme olacaktır. Şimdiye kadar ilerlemeden duran işleriniz varsa bugün onların harekete geçtiğini görebilirsiniz. Beklenmedik yardımlar ve teklifler kapınızdadır. Son derece başarılı bir dönemdesiniz. İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir. Yeni gelişmeler sizin lehinizedir. Terfi etmeniz ya da daha olumlu konumların girmeniz olasıdır. Yakın çevrenizdeki insanlarla yaptığınız konuşmalarda, bu kişiler tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz, hatta anlatmak istediklerinizi hiçbir şekilde karşı tarafa aktaramayabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız elektronik aletlerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara verebildikleriniz ve alabildikleriniz konusunda iyi bir denge sağlamanız gerekmekte, eğer sürekli veren taraf siz olursanız günün birinde sömürüldüğünüzü ve güzel duygularınızın istismar edildiğini görebilirsiniz.

16 Aralık 2013 Boğa Burcu Yorumu

Son derece uyumlu işbirlikleri içindesiniz, uyumlu kombinasyonlar yapabilir, birbirine uyum sağlayamayan kişileri bir araya getirebilirsiniz. Bu dönemde yöneticilik vasıflarınız son derece güçlü. Her konuda yönetimi ele geçirmeniz olasıdır. Bu dönemde işveren veya amirinizle iyi ilişkiler içindesiniz fakat resmi makamlarla ilgili işleriniz varsa biraz uğraştıncı olabilir. Para açısından güçlüsünüz. Çeşitli teklif ve davetlerle karşılaşacağınız bir gündesiniz. Bunlardan bazıları aldatıcı da olabilir, fakat işe yarar olanları daha fazladır. İlerideki çekici imkanlar için bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde politik davranışlar içinde olmanız ve herkesin nabzına göre şerbet vermeniz gerekli. Eğer siz bir kadınsanız bu dönemde bir erkeğe bağlanma kararı alabilirsiniz, Eğer yalnızsanız tam size hitap edecek yapıda ve sizi çekici bulan bir erkekle tanışmanız olasıdır. Siz bir erkekseniz kalıcı ve ciddi ilişkilerden çok geçici maceralara açık ve şanslısınız.

16 Aralık 2013 İkizler Burcu Yorumu

Maddi açılardan güçlü ve şanslısınız. Beklediğiniz bir para veya maddi değer varsa ona kavuşma ihtimali çok yüksek. Bu dönemde üstünüz durumunda olan kimselerle iyi anlaşabilirsiniz. Bu kimseler, anne, baba, öğretmen, eş veya patron ya da yönetici olabilirler. Bu gibi kimselerden gelecek olan yeni tekliflere hazır olmanız gerekiyor. Sürekli artan sorumluluklarınızla nasıl başedebileceğinizi bilememe gibi sıkıntı ve endişeleriniz olabillir. Hepsini birden istenilen ölçüde gerçekleştirme olanağınız olmadığına göre tüm bu işlerin arasından size en gereksiz ve zaman alıcı olanlarını elimine etmeniz sizin için en doğru yaklaşım olabilir. Eğer süregelen bir beraberlik içindeyseniz her şeyi yüzüstü bırakıp, hatta önemli işleri bile boş verip sevdiğiniz kişi ile beraber bir yerlere gitmek istekleri duyabilirsiniz. Eğer o da size uyarsa bugün çok iyi vakit geçirebilirsiniz.

16 Aralık 2013 Yengeç Burcu Yorumu

İş ortağınızla veya beraber çalıştığınız bir arkadaşınızla bazı anlaşmazlıklar ve çelişkiler yaşayabilirsiniz. Ama bu durumu çözmeyi ve işlerinize başkalarının karışmasına izin vermediğinizi çevrenizdekilere göstermeyi başaracaksınız. Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz. İşinizde hatalar yapabilirsiniz. Elinizden çok fazla bir şey gelmeyeceği için kendinizi fazla üzüp gereksiz can sıkıntılarına sebebiyet vermeden mümkün olduğunca soğukkanlı davranarak bu dönemin geçmesini beklemelisiniz. Fiziksel enerjinizdeki dengesizlikler nedeniyle kendinizi huzursuz ve bitkin hissedeceğiniz zamanlar olabilir Bu yüzden sizi aktif ve canlı tutabilecek işler yapmanız, daha iyi olabilir Aksi takdirde hiç bir şey yapmadan miskin miskin oturup uyuklama eğiliminde olacaksınız. Olmadık şakalar yapmaya ve kural dışı aşk ilişkilerine uygunsunuz. Eğer yalnız bir kimseyseniz ne çevrenizin ve ne de ailenizin tasvip etmeyeceği birisi ile aşk ilişkisine girmeniz mümkündür.

16 Aralık 2013 Aslan Burcu Yorumu

İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz. Eğer bu gibi düşünce veya sorunlarınız yoksa bugün bir yolculuk yapmanız olasıdır. Bu yolculuk oldukça hareketli ve zevkli olabilir. Bununla beraber daha ziyade yarım kalan işlerinizi tamamlamak, yatırımını çok önceden yaptığınız bazı şeylerin sonucunu almak gibi konularda bazı sıkıntılar da duyabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla yaptığınız konuşmalarda, bu kişiler tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz, hatta anlatmak istediklerinizi hiçbir şekilde karşı tarafa aktaramayabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız elektronik aletlerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Eğer erkekseniz yeni bir ilişkinin başlangıcındasınız. Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanız olasıdır. Eğer siz bir kadınsanız duygusal açıdan mutlu olacağınız bir döneme girmektesiniz.

16 Aralık 2013 Başak Burcu Yorumu

Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz. Eğer bir erkekseniz, bu dönemde psikolojik, fiziksel olarak güçlüsünüz. Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler. Duygusal ilişkilerinizde sağlam ve mutlu bir döneme girmektesiniz. Bu dönemin kıymetini bilip, değerlendirmelisiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır. Eğer siz bir kadınsanız bu dönemde güzel bir teklif alacaksınız. Bunu düşünmeden değerlendirmeniz gerekiyor. Erkekseniz bugün ummadık birisi size aşık olabilir. Ancak onun ilgisi, sizi çok fazla ilgilendirmeyecektir.

16 Aralık 2013 Terazi Burcu Yorumu

Değerli Terazi. Son derece yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz ve kendinize yeterince zaman ayırmıyorsunuz. Bu tarz devam ettiğiniz takdirde işlerinizi devam ettirmek için yeterli ve gerekli enerjiyi bulamayabilirsiniz. Sinirleriniz böylesi bir tempoya çok fazla dayanamayabilir. Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz. Bazı kıskançlık ve düşmanlıklarla karşılaşmanız olasıdır. Farkında olmadığınız sebeplerden dolayı bazı kimseler sizin kötülüğünüzü isteyebilirler. Genel olarak ne olduğunu anlayamaz durumdasınız. Aşk ve evlilik hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir. Bu durumun düzeltilmesinde aslında iş size düşmüyor. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

16 Aralık 2013 Akrep Burcu Yorumu

İşleriniz istediğiniz hızda hallolmayacak ve birtakım gecikmeler söz konusu olabilecek. Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz. Aksi takdirde sizin için çok büyük zararlara neden olabilecek hatalar yapabilirsiniz. Önemli ve değerli aynı zamanda da oldukça pahalı bir eşya satın alabilirsiniz. Ancak bu alışverişten bugün kaçınmanız gerekiyor. Çünkü değerli gibi görünen bu eşyayla ilgili aldatılabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa beraber olduğunuz kişiye hem sizin hem de onun keyfini kaçırtabilecek teklifler yapmaktan uzak durun. Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın. Duygusal olarak bazı minik olumsuz Astrolojik etkiler altındaysanız da yapıcı mantık ve yargı yeteneğiniz sayesinde engellerin ve tersliklerin üstesinden gelebilirsiniz. Bunların siz de bilincindesiniz. O zaman açık düşünceli ve uyumlu yapınızı ön plana çıkartın ve en önemlisi harekete geçin.

16 Aralık 2013 Yay Burcu Yorumu

Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz. Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir. İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek. Bu tercihi içinizden geldiği gibi yapmalı ve başkalarına danışmamalısınız. Bugün su ve sudan gelen zararlara dikkat etmelisiniz. Mesela, yağmurda kalmak, evde su baskını veya denizde tehlike geçirmek gibi şeyler. Eğer bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz. Bu arada sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaya çalışmalısınız. Yapacağınız küçük sürprizler size olan sevgilerini ikiye katlayacaktır. Özellikle karşı cins ilişkilerinizde sadece içten gelen güdülerinize açıksınız ve bu alanda bir dış etkiye bağlı olarak değil, hür davranabilirsiniz. Davranışlarınızdaki tutku ve haraketlilik size önemli avantajlar sağlayacaktır.

16 Aralık 2013 Oğlak Burcu Yorumu

İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onure edebilecek bir gelişme olabilir. Takdir edildiğinizi öğrenecek ve büyük bir motivasyon kazanacaksınız. Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız. Bu dönemde bütün iş ilişkilerinizde politik davranmalı ve kimseyi kırmamalısınız. Yasalarla da başınız derde girebilir. Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz. Sizin için her şey çok çok farklı olabilir. Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün geçici bir yalnızlık ve duygusal karışıklık yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde duygusal ilişkide olduğunuz kimseden fazla bir beklentiniz olmasın. Onun düşüncelerini değiştirmeye çalışmamalı, ikna kabiliyetiniz yetersiz olduğundan süregelen olayları zorlamamalısınız.

16 Aralık 2013 Kova Burcu Yorumu

Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız. Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var. Çalıştığınız alandaki bütün imkanları keşfetmek, kendinizi göstermek ve başkalarına düşüncelerinizi aktarmak isteyeceksiniz. Fakat düşüncelerinizi başkalarına zorla kabul ettirmek gibi bir tutuma girerseniz olumsuzluklarla karşılaşmanız kaçınılmaz olur. Önemli insanlardan bir şeyler istemek ve istediklerinizi elde etmeye uygunsunuz. Bu kimseler mesela işvereniniz, amiriniz, anneniz, babanız veya öğretmeniniz olabilir. Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir. Kendinize güvenin ve davanızı mantıklı bir şekilde sunun yeter. Duygusal bir yapı içindesiniz. Bu bir bakıma iyi bile olsa sizi oldukça alıngan ve kuşkucu bir yapıya sokacaktır. Fakat gene de mutluluk size çok yakın. Azami dikkat ve ilişkilerinizde göstereceğiniz sakin ve aklı başında tutum sizi olumsuzluklardan uzaklaştıracaktır.

16 Aralık 2013 Balık Burcu Yorumu

Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz. Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız. Maddi açıdan güçlüsünüz. Önemli insanların desteğini alabilir, bu gibi kimselerden dilekte bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yönetimi ele alabilir, ve insanları etki altında tutabilirsiniz. Bir süreden beri ortaya çıkmış olan ancak çözümsüz kalmış problemleriniz yüzünden bugünlerde biraz bunalımlı dönemler geçirebilirsiniz. Ayrıca üzerinde çalıştığınız ve yoğun konsantrasyon gerektiren işlerinizde istediğiniz verimliliği sağlayamayabilirsiniz.