Koç Burcu 
Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı, ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Özellikle bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir. Bugün, Ay organizasyon çalışmalarınıza daha çok ağırlık vermenizi öneriyor. 

Boğa Burcu 
Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz Kurguladığınız fikirler konusunda acele etmemelisiniz. Şartlarınız, her geçen gün biraz daha sizin lehinize gelişiyor 

İkizler Burcu 
 Duygusal ilişkilerinizde çok fazla derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda bazı güçlenmeler söz konusu. Güven ihtiyacı içinde olmanız yüzünden, elinizde olan imkanlarınızı kullanmak yorulmanıza neden oluyor. 

Yengeç Burcu 
 Aile içi olayların gündeme gelmesi ve gelişen olaylar karşısında alacağınız tavırlar çok önemli. Bugün, sevdiklerinizle duygusal paylaşımlar içinde olacaksınız. Annenizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Aile içi baskılar yüzünden canınızın sıkılmamasını istiyorsanız, planlarınız iyi yapmalısınız.

Aslan Burcu 
 Kendinizi gözden geçiriyor ve yapacağınız işler konusunda yeni düzenlemeler içine giriyorsunuz. Duygularınız derin, fakat bu özelliğinizi çevrenize göstermek istemiyorsunuz. Ay'ın konumu, duygusal karışıklıklar konusunda beklemenizi öneriyor. Uzun süredir gündeme gelmeyen konular başınızı ağrıtabilir. Ayrıntılara dikkat edin. 

Başak Burcu 
 İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. İletişim konusunda engel tanımıyor ve ulaşmak istediğiniz kişilere gereken mesajı veriyorsunuz. 

Terazi Burcu  
Ay, karşıt burcunuz Koç'ta ilerlerken, aşk yaşantınıza romantizm getiriyor. Karşılıklı ilişki içinde olduğunuz kişilerin olumlu etkilerini üzerinizde hissedeceksiniz. Partnerinize isteklerinizi yaptırma konusunda başarılı olacaksınız. Bugün sezgilerinizin yoğunluğu, partnerinizin dikkatini çekebilir. 

Akrep Burcu 
 Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün ele aldığınız konular üzerinde titiz çalışmalar yapacak, bazı önemli tespitler üzerinde duracaksınız. Koç'ta ilerleyen Ay, çevre ilişkilerinizin anlam kazanmasına neden olurken, güçlü dostluklarınız daha da pekişebilir. 

Yay Burcu 
 Satürn Terazi'de geri giderken, ilerlerken, kombinasyon burcunuz Koç'ta bulunan Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Her anlamda güçlü ve güzel bir gün. İletişim konularında, isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz için, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız.

Oğlak Burcu 
 Evinizle ilgili yapacağınız değişimleri ortaya çıkarmadan önce başkalarının da fikirlerini alma ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Aile içinde oluşan durumlara karşı yeni bir yapılanma içinde olabilirsiniz.

Kova Burcu 
 Bugün çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor fakat duygusal bazlı değerlendirdiğiniz için, hatalar yapabiliyorsunuz. Şüpheci ve kuruntulu yönlerinizin atağa kalktığı bir gün.Kendinizi anlatmak yerine başkalarını dinlemeyi yeğlemelisiniz. Özgüveniniz için, karşınızdaki kişilerden emin olmadan konuşmamalısınız. 

Balık Burcu 
 Neptün'de olumlu etkilenmeye devam ederken, çevrenizdeki bazı kişilerin girişimciliğinizden faydalanmanız mümkün. Sizin için önemli olabilecek kişileri seçerek ayırmakta oldukça ustasınız. Başarmak gibi bir takıntınız olmadığı için, başkalarına göre şanslı bir çağırışımın göstergesi içindesiniz. Zevklerinizin ön planda olacağı bir gün .