KOÇ

Yavaş yavaş artık geçmişi bir kenara koyarak, ailevi ilişkilerinizden duygu dünyanıza kadar neyi değiştirmek niyetinde iseniz o yönde düşünmeye çalışarak bir çok konuda düşündüğünüzden de fazla güçlenebilir ve kendi hayatınız restore edebilirsiniz.

BOĞA

Kariyeriniz ile ilgili gelişen bazı olaylar sizi farklı deneyimler edinme konusunda zorlayabilir. Bu durumun yorgunluğunu bir kenara bırakarak kendinizi geliştirme acısından bakarsanız güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Ekonomik anlamda dikkatli olmalısınız.

İKİZLER

Aldığınız bazı kararları hayatınızda oturtamayacak olmanız sizde boşluk yaratabilir. Boşlukta kalmış olmak iş hayatınızı sosyal çevrenizi ailenizle olan ilişkilerinizi olumsuz etkiliyor. Ancak bu dönem daha çok sürmeyecek. Kısaca hayatınızda bir çok şeyi iyiye götürmek için aldığınız kararlara dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ

Bugün de yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Sosyal olaylar ve grup çalışmaları günlük düzeninizi aniden değiştirebilir. Bu konunun hayatınızı bunalttığınızı düşünmeden organizasyon gücünüzün geliştiğini düşünerek gelecek adına planlamalar yapmalısınız.

ASLAN

Bazı negatifliklerin etkisi etrafınızdaki insanlarla iletişimde olmanızı engelliyor ve bazı planları ertelemek zorunda kalıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi olumsuz etkiliyor gibi görünse de sürekli koşuşturduğunuz bu donemde soluklanıp rahatlayacağınız bir ortamı ayarlayacak.

BAŞAK

Kendinize zaman ayırmanız gereken bir gün olmasına rağmen iş hayatında ki pozitif enerjiniz istekli haliniz iş ile ilgili projelere odaklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Gün sonuna doğru ilgilnç bir davet alabilir ve kalabalık bir ortamda eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

TERAZİ

Ani kararlar verme özelliğiniz bu donem işe yarayabilir. Ard arda alacağınız haberler sonrasında karar vermekte güçlük çekmek yerine net adımlar atarak sorunların büyümeden çözülmesini sağlayacak ve çevrenizdekilerin beğenisi toplayacaksınız.

AKREP

Partnerinizin duygusal desteğini ve yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir. İş ve kariyer konularından uzak kalmak isteyebilir ve hayatınızda gelişen bazı olayları düşünmeye zaman ayırabilirsiniz. Ailevi olarak ise olumlu bir sohbetin içinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

YAY

Planlarınız için uygun zamanları kaçırmamaya özen gösterin. Bu donem kariyer hayatınız acısından önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir ve buna zihnen hazır olmaya çalışmalısınız. Maddi acıdan planlamanıza dikkat etmenizde yarar var.

OĞLAK

Enerjiniz ve sempatikliğiniz sevdiğiniz kişiyi oldukça etkileyecek. Güzel başlangıçlar yapabilir ya da sorunlu giden ilişkinizi bir anda canlandırabilirsiniz. Maddi konularda ise ani ve zamansız kararlar vermemeniz gerekiyor. Çalışmalarınıza odaklanmaya çalışın.

KOVA

Yalnız kalmak istediğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Sadece yalnız kaldığınız dönemlerde bazı kararlar alma konusunda sıkıntı yaşıyor ve çıkmazlara giriyorsunuz. Kendinizi uzaklaştırmamalısınız. Manevi açıdan uzun zamandır yapmak istediğiniz bir şey karşınıza fırsat olarak çıkacak.

BALIK

Kariyer hayatında ve toplum içinde kendinizi ispat etmek, huzur bulmak, güvenli bir yaşam sürmek isteyen tavrınız, istediği şekilde hareket edememenize neden oluyor. Yaşadığınız çelişki mantığınızı fazlasıyla zorlayabilir ve hareket kabiliyetinizi oldukça çok zorlayabilirsiniz.