ZONGULDAK'ta, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil 5 metre yükseklikten bir binanın bahçesine uçtu. Kazada, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Yayla Mahallesi’nde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 67 VF 424 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 5 metre yükseklikten yol kenarındaki binanın bahçesine uçtu. Kazada, otomobilde bulunan 32 yaşındaki Muhammet Güven ve 35 yaşındaki Murat Çebi yaralandı. Kendi imkanlarıyla hurdaya dönen araçtan çıkan yaralılar, haber verilmesiyle kaza yerine gelen ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumları iyi olan ve şoka girdiği belirlenen yaralıların hangisinin otomobil sürücüsü olduğu ise henüz belirlenemedi.
Öte yandan kaza sonrası olay yerine gelen ambulansta görevli şoför, görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi. Yaralıların arkadaşı olduğu iddia edilen ve bu yüzden gazetecilere tepki göstererek hakaretler eden ambulans şoförünü polisler güçlükle sakinleştirdi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.