MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, zıpkınla balık avlamak için daldığı denizde vurgun yiyen 36 yaşındaki Süleyman Baba, yaşamını yitirdi. İlçede konfeksiyonculuk yaptığı öğrenilen Baba'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildi.
Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Gündoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Menteşe İlçesi'nde konfeksiyonculuk yapan, evli ve bir kız çocuğu babası Süleyman Baba, birlikte çalıştığı babası Arif Baba, ev hanımı annesi Sude Baba ile bir günlük tatil için Gündoğan'daki yazlık evine gitti.
Ailesine haber vererek yazlıktan ayrılan Süleyman Baba, zıpkınla balık avlamak için Gündoğan Koyu açıklarına gitti. İyi derece yüzme bildiği öğrenilen Baba, tek başına suya daldı. Bir süre sonra suda kaybolan genç adamın cesedi, devriye gezen Sahil Güvenlik ekiplerince bulundu. İlk belirlemelere göre vurgun yediği tespit edilen Baba'nın kesin ölüm nedenin belirlenebilmesi için cesedi otopsiye Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI