Murat GÜRKAN/NAZİLLİ (Aydın), () - AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde, gece yarısından itibaren kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki Adnan Baştan, evine yaklaşık 400 metre uzaklıktaki zeytinlikte, bir ağacın altında cesedi bulundu. Vücudunda herhangi  dayak, cebir, kesici ve delici yara izi bulunmayan Baştan'ın cesedi, otopsiye gönderildi.
Yeşil Mahalle Nazilli-Ödemiş Karayolu yanındaki zeytinlikten bugün saat 06.00 sıralarında geçenler, işçi emeklisi 61 yaşındaki Adnan Baştan'ı yerde hareketsiz buldu. Durum, sağlık ve polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine sevk edilen acil yardım ekiplerinin kontrolünde, Baştan'ın öldüğü belirlendi.
Olay yerine yaklaşık 400 metre mesafede oturan Baştan'ın eşi ve kızı, kalabalığı görünce buraya geldi. Hareketsiz yatan kişinin Adnan Baştan olduğunu ve öldüğünü öğrenen yakınları, sinir krizi geçirdi. Vücudunda darp, cebir, kesici ve delici ateşli silah yaralanmasına bağlı herhangi bir izin bulunmadığı belirtilen Baştan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili polis, soruşturma başlattı.

MG(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)