HAKKARİ'nin Yükeskova İlçesi'nde jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda bir evde 2 adet Kaleşnikof marka tüfek, 3 adet şarjör ve 65 adet mermi ele geçirildi. 

Bir istihbaratı değerlendiren Hakkari il Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yüksekova İlçesi'ne bağlı Köşkönü Köyü Dağdibi mezrasında B.Ö.'ye ait eve operasyon düzeledi. Evde yapılan aramalarda 2 adet Kaleşnikof marka tüfek, bu tüfeklere ait 3 adet şarjör  ile 65 adet mermi ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, tüfeğin daha önce bir olayda kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi için inceleneceği belirtildi. 
                          {"contentData":{"buttons":{"close":"kapat", "action":"Daha fazla bilgi"},"campaignId":"IMP","cg":"1","content":"Temizlemeyi Zamanla özelliğiyle gelen kutunuzu otomatik olarak temizlenmek üzere ayarlayabilirsiniz.","type":"Notificationbar","z":"40000","cb":{"action":"window.open=http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=279171"}}}   .si_fb_like,.si_fb_unlike,.si_fb_comment,.si_twitr_retweet,.si_twitr_favorite,.si_twitr_reply{ background-image: url(https://a.gfx.ms/si_strip2.png);}