ISPARTA- Antalya karayolunda yolcu otobüsünün kamyonla çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 33 kişi yaralandı.
Isparta- Antalya karayolundaki kaza, geceyarısı meydana geldi. Isparta'dan Antalya yönüne giden 32 yaşındaki Ahmet Nami yönetimindeki 32 PP 224 plakalı yolcu otobüsü, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı öne sürülen Ali Dede Açıkgöz yönetimindeki 03 FF 750 plakalı buğday yüklü kamyonla çarpıştı. Kazaklar 2 Tüneli mevkiindeki kaza ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.
Ekipler, çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen araçlardaki yaralılara müdahale ederken, kurtarma ekipleri de sıkışanları kurtarmak için seferber oldu. Otobüs ve kamyondan çıkarılan yaralılar ilk müdahale ardından ambulans ve özel araçlarla Isparta ile Burdur'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Isparta Gülkent Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralılardan otobüs muavini Ömer Keleş kurtarılamadı. Kazayı duyunca hastanelere gelen yaralı yakınları, sağlık durumları hakkında bilgi almaya çalıştı.
Isparta Emniyet Müdürü Caner Tayfur, yaralıların tedaviye alındığı hastaneleri dolaşarak kaza hakkında bilgi aldı, yaralılara 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kazada 1 kişinin yaşamını yitirdiğini, aralarında araç sürücülerinin de bulunduğu 33 kişinin yaralandığını kaydetti.

ME(HA/İD) (FOTOĞRAFLI)