Halil USLU/ BEYŞEHİR,(Konya),() - KONYA'nın Beyşehir ilçesinde bir yolcu otobüsü ile iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 18.00 sıralarında Beyşehir-Konya karayolunun 10'ncu kilometresinde meydana geldi. Ahmet Keni (33) idaresindeki 42 B 8661 plakalı otomobil, Beyşehir’den Konya istikametine seyir halindeyken kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Mevlüt Sözündendönmez'in kullandığı 42 BEJ 58 plakalı yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Nural Oflaz (54) yönetimindeki 42 B 7931 plakalı otomobil de kaza yapan otomobile çarparak şarampole yuvarlandı. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde kaza sırasında otomobilden yola fırlayarak ağır yaralanan Ahmet Keni'nin öldüğü belirlendi. Keni’nin kullandığı araçta bulunan Fatma Keni (48), Ali Keni (13) ve Aylin Keni ile Nural Oflaz’ın idaresindeki araçta bulunan Ayşe Oflaz da yaralandı. Olay yerine gelen ambulaslarla yaralılar Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Kaza nedeniyle Beyşehir–Konya yolu uzun süre araç trafiğine kapatıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

HU (İA/RT) (FOTOĞRAFLI)