Ali LEYLAK/ BİRECİK,(Şanlıurfa),() - ŞANLIURFA’nın Bilecik İlçesi'nde, otomobil ile önü kesilerek durdurulan yolcu minibüsüne tabancayla ateş açıldı. Saldırıda kurşunlara hedef olan 38 yaşındaki minibüs sürücüsü Emin Küçüker yaşamını yitirirken, yolcular büyük korku ve panik yaşadı. 
Olay, öğleden sonra Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 37'nci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa ile Gaziantep arasında yolcu taşımacılığı yapan Emin Küçüker'in kullandığı 63 M 0395 plakalı minibüsün önü, Kocaali Mahallesi yakınlarında, plakası alınamayan otomobil tarafından kesildi. İddiaya göre, otomobilden inen şüphelilerden birisi üzerindeki tabancayla sürücünün bulunduğu tarafa ateş etmeye başladı. Şüphelinin peş peşe ateşlediği tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği 4 çocuk babası Emin Küçüker olay yerinde hayatını kaybetti. Yolcular arasında korku ve paniğe neden olan saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler geldikleri otomobille kaçtı.
Saldırganların kaçmasının ardından yolcuların ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri şok geçiren yolcuların verdiği eşkal üzerine kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Jandarmanın olay yerindeki incelemesinin tamamlanmasının ardından sürücünün cenazesi otopsi için morga konuldu. Saldırı izlerinin bulunduğu minibüs ise detaylı inceleme çekici ile Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.
Yaşamını yitiren sürücünün yakınları jandarmaya, kan davalı oldukları bazı kişilerin saldırıyı gerçekleştirmiş olabileceklerini söylediler. Jandarma ekipleri, verilen bilgi üzerine Emin Küçüker'in husumetli olduğu kişileri araştırıyor. Cinayetle ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

FOTOĞRAFLI