Akif ARICI/ANTALYA, () - ANTALYA'da lokantacı 28 yaşındaki Gökhan Karakuş, otomobili ile giderken ara sokakta yoldan çekilmedikleri gerekçesi ile 3 yaya ile tartıştı. Çıkan kavgada karnından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Karakuş, kaldırıldığı hastanede öldü. Polis, 3 şüpheliyi yakaladı.
Olay cuma günü saat 02.00 sıralarında Üçgen Mahallesi Şarampol Caddesi'nde meydana geldi. Arkadaşı M.Ş. ile birlikte lokantayı kapatan Gökhan Karakuş, otomobille ara sokaktan geçerken yürüyen 2'si kadın 5 kişilik gruptan yol istedi. Direksiyondaki M.Ş.'ye niye korna basıyorsun diye tepki gösteren gruptaki erkekler ile aralarında kavga çıktı. Araya giren gruptaki kadınlar olayı yatıştırmaya çalışırken, otomobile binmeye çalışan Gökhan Karakuş göğsüne ve karnına saplanan bıçak darbeleriyle yaralandı.
Çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Gökhan Karakuş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Olay yeri ve çevresindeki işyerlerinde inceleme yapan ekipler, şüphelilerin 2 kadınla birlikte bir bardan çıkan 52 yaşındaki M.A.G., 55 yaşındaki A.S. ve 57 yaşındaki H.P. olduğunu saptadı. Polis, 3 şüpheliyi saklandıkları evde gözaltına aldı.
Sorgularında kavganın yol tartışması nedeniyle çıktığını söyleyen şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden bıçağı kullandığı belirtilen M.A.G. tutuklanırken, H.P. hakkında adli kontrol kararı verildi, A.S.'nin ise olaya karışmadığı belirtildi.
İşyerini arkadaşı M.Ş. ile 6 ay önce açan, 3 kardeşi ile annesinin geçimini sağlayan Gökhan Karakaş, dün gözyaşları içinde toprağa verildi.

AA(SU/İD) (FOTOĞRAFLI)