DENİZLİ'de, karayolu kenarındaki yol yapım çalışmalarında elektrik kablosu döşeyen işçilerden 33 yaşındaki Murat Yakıcı, oluşan göçüğün içinde, boğazına kadar toprağın altında kaldı. Eline aldığı kürekle itfaiye ekiplerinin çalışmalarına yardım eden Yakıcı, 1 saat sonra kurtarıldı.
Olay, saat 17.00 sıralarında, Bağbaşı Mahallesi Denizli- Antalya karayolunda meydana geldi. Elektrik işçisi Murat Yakıcı, karayolu kenarındaki iş makinesiyle kazılmış çukura girerek elektrik akım kablolarını değiştirmeye başladı. Bu sırada Yakıcı'nın üzerine yolun hemen altındaki menfezin olduğu yerde bulunan toprak kaydı. Yaklaşık 3 ton toprak altında kalan Yakıcı'nın sadece başı dışarıda kaldı. Yakıcı'nın arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve ambulans sevk edildi. Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri göçüğün altında kalan Yakıcı'ya bir süre toprağı elleriyle kazarak ulaşmaya çalıştı.
Kurtarma çalışması sırasında eşini telefonla arayan Yakıcı'nın iyi olduğunu, üzülmemesini söylediği görüldü. Ardından eline aldığı kürek ile çalışmalara yardım eden Yakıcı, bir saat sonra bulunduğu yerden kurtarıldı. Sedyeye alınan Yakıcı ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yakıcı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.