ŞİŞLİ'de yılbaşı gecesi, iddiaya göre, birlikte olmak istemediği için tartıştığı Celal Eroğlu (45) tarafından tabancayla başından vurularak öldürülen kuaför Ebru Erenler (28), İstanbul’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
Ebru Erenler için, Şişli Camii’nde düzenlenen cenaze törenine, baba Mustafa, anne Filiz, kardeşi Kadir Eren’lerin yanı sıra yakınları ve arkadaşları katıldı. Annesi ve kardeşi, Erenler’in duvaklı tabutuna sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü. Tören boyunca taziyeleri kabul eden baba Mustafa Erenler, “Melek gibi kızımı kaybettim. 50 yaşında evli bir adam kızımın peşine takılıyor. Benim kızım 28 yaşında ve adamı istemiyor. Adamı bacanağımla görüştürdüm. Adam bacanağıma 'Tamam bıraktım' demiş. Aradan bir zaman geçtikten sonra adamın kızımın peşini bıraktığını düşündük. Adam işin peşini bıraktığı için savcılığa da gitmedik. Olayın olduğu akşam geliyor dükkana. Silahını çekip kızımın alnına dayıyor. Kızım da 'Dur Celal Bey konuşalım' diyor ancak adam 'Konuşacak bir şey yok' diyerek kızımı alnından vuruyor. Bir oğlum bir de kızım vardı. Kızımı genç yaşta boşu boşuna kaybettim” diyerek ağladı.
Helallik alınmasının ardından Mustafa Erenler, kızının duvak sarılı tabutunu cenaze aracına kadar en önde taşıdı. Ebru Erenler’in cenazesi, öğle namazından müteakkip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Öte yandan Ebru Erenler’i vurduktan sonra tabancayı başına dayayarak intihar eden güvenlik görevlisi Celal Eroğlu, dün Hasdal Mezarlığı’nda yakınlarının katıldığı tören sonrası toprağa verildi.