Abonelerimizin dikkatine...

Barış Güler'e imza atmak için gittiği polis merkezine eşlik eden kişi avukatı Rabiha Derya'dır. "SARRAF VE BARIŞ GÜLER POLİS MERKEZİNDE" başlıklı haberlerimizi bu  ek bilgiyle düzenleyerek yeniden geçiyoruz.

YENİDEN

---------

Sinan BİLGİLİ - Mustafa ÖZDABAK - Hasan YILDIRIM/İSTANBUL, () 28 Şubat'ta tutuklu bulundukları Cezaevi'nden "Adli kontrol tedbiri" uygulanarak serbest bırakılan Rıza Sarraf ve Barış Güler, polis karşısına çıkarak imza attı

KORUMALARIYLA GELDİ
Rıza Sarraf'ı taşıyan otomobil polis merkezinin bahçesine kadar girdi.  Otomatik demir kapının kapanmasının ardından kamerayı farkeden korumalar Sarraf'ın görüntüsünün kaydedilmesini engellemek için vücularını perde olarak kullandı. "17 aralık yolsuzluk ve rüşvet " soruşturması şüphelisi Rıza Sarraf korumalarının tedbir almasının ardından aracından indi. Sarraf'ı bu sırada gözle görmek bile güçleşti. Sarraf'ı bugün Kuştepe Polis Merkezi'ne getiren neden, mahkemenin serbest bırakma koşulu olan "adli kontrol" idi.

5 DAKİKA KALDI, ÇIKIŞTA KORUMALAR YİNE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI
5 dakika polis merkezinde kalan Rıza Sarraf imza atarak, varlığını, kaçmadığını ispat etmek için geldiği polis merkezinden çıktı. .

28 ŞUBAT'TAN SONRAKİ SARRAF'IN İLK GÖRÜNTÜSÜ
Sarraf'ın en net görüntüsü de bu sırada kaydedildi. Görüntülerin kaydedilmesinden kısa süre önce korumalar Doğan Haber Ajansı kamerasına yöneldi  ve görüntü kaydetmesini engellemek için elinden geleni yaptı.  Sarraf'ı taşıyan otomobil polis merkezinden çıkarken korumaların ısrarlı engellemeleri devam etti.

BARIŞ GÜLER POLİS MERKEZİNE AVUKATIYLA GELDİ.
17 Aralık Soruşturmasının bir başka şüphelisi, " adli kontrol" koşuluyla cezaevinden salıverilen eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler de imza için Harbiye Polis Merkezi'ne gitti bugün. Güler, avukatı Rabiha Derya ile birlikte geldi polis merkezine; Sarraf'tan bir kaç dakika daha fazla, 12 dakika içerde kaldıktan sonra polis merkezinden çıktı. Güler ve avukatı art arda polis merkezinden çıktığı sırada Doğan Haber Ajansı kamerası kayıttaydı. Güler, polis merkezine geldiği gibi yaya olarak çıktı ve caddede yürüyenlerin arasına karıştı.

 

SB-MÖ-HY (MK) (FOTOĞRAF)